Acasă Stiri despre telefoane

Cartele SIM Orange gratis

17

Cartele SIM Orange gratis pentru oricine doreste sa devina client Orange. Operatorul de telefonie mobila, livreaza cartele SIM gratuit la adresa prin curier.

Cartela vine cu o valabilitate de 60 zile, timp in care trebuie reincarcata pentru a nu pierde numarul.

Beneficiile initiale fara reincarcare consta in 10 minute şi 10 SMS-uri incluse la activare dar daca va inregistrati cartela gratuit pe siteul Orange, primiti in plus 300 MB in fiecare luna.

Ca sa intrati in posesia cartelei, accesati aceasta adresa si completati formularul. Atentie ! Completati formularul cu date reale, altfel nu veti primi cartela.

Dupa ce ati completat formularul cu date reale, faceti click pe comanda !
Este important ca sa confirmati comanda pe email, altfel nu va fi livrata !

Dupa ce primiti cartela si o activati, intrati la aceasta adresa si completati formularul pentru a primii cei 300 MB lunar.

UPDATE:
Dupa aproximativ 2 saptamani, mi-a ajuns cartela prin Posta Romana
Cartela contine modulul SIM, cardul inscriptionat cu codul PIN si PUK dar si un mic manual de utilizare printat chiar pe plicul in care a venit.

17 COMENTARII

  1. CAMPANIA E MAI VECHE. EU AM COMANDAT VREO 7 CARTELE IN DECURSUL TIMPULUI SUB DIFERITE NUME. ACEEAȘI ADRESA. MERGE DE FIECARE DATA. 🙂 AM FOLOSIT BENEFICIILE SI AM ARUNCAT CARTELA. DOAR O SINGURA DATA AM INCARCAT. ERA UN NUMAR MISTO.

  2. Cred ca Orange incearca sa atraga mai multi clienti prin aceasta campanie. Va putea face acest lucru doar daca va veni cu mai multe oferte ca aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.