Acasă Review gadget Cat de bine filmeaza camera de pe DJI SPARK?

Cat de bine filmeaza camera de pe DJI SPARK?

0

Cat de bine filmeaza camera de pe DJI SPARK? Pentru cei ce nu stiu, DJI SPARK este o drona si nimic mai mult. Insa, nu putini sunt cei care spun ca cei de la DJI sunt printre cei mai buni in domeniu si ca produsele lor sunt echivalentul celor fabricate de Apple.

Materialul video, la finalul articolului.

Este destul de greu sa faci un review unei drone, este prea complexa si nu ar fi deloc usor de explicat. Nu voi face un review in adevaratul sens al cuvantului, vreau acum numai sa va arat cat de bine filmeaza camera de pe DJI SPARK.

In plus, vedeti si o galerie foto, va dati seama mai bine de calitatea constructiei. Avand sub 500 de grame, drona nu trebuie declarata si inregistrata la Autoritatea Aeronautica Romana.

Atentie, este un produs premium si nu o jucarie. Nu este o drona de unica folosinta si nici nu trebuie facuta cadou unui copil de sub 14 ani. Are acumulator inteligent (ofera zbor pentru aproximativ 16min), este dotata cu cooler si tot feul de senzori.

DJI SPARK – GALERIE

DJI SPARK este disponibila in doua feluri. 

  • Pachet complet si cu telecomanda (in jur de 2200 lei)
  • Pachet simplu, fara telecomanda (in jur de 1500 lei)

Acum, veti intreba cum poate zbura daca nu are telecomanda! Este simplu, drona DJI SPARK poate fi controlata cu usurinta prin intermediul unui telefon mobil. Fie el cu Android sau cu iOS.

In momentul in care o pornim, isi face o retea WiFi si tot ce trebuie sa facem, este sa conectam telefonul la ea. Deschidem apoi aplicatia DJI Go 4 si o putem utiliza.

Partea proasta este ca daca ne folosim de telefon si nu de controller (telecomanda), raza de actiune este mai mica. Oricum, aceasta raza de actiune depinde mult de locul in care zbori, de interferente, etc.

Are o gramada de senzori si poate cel mai important aspect, este dotata cu GPSDJI SPARK este o drona extrem de stabila si numai daca vrei o poti strica sau prabusi. Exista senzori in partea din fata si o camera “pe burta” dronei. Camera secundara si acesti senzori, o ajuta sa fie stabila si sa evite obstacolele.

Practic, daca stai in fata ei, nu te poate lovi si nici nu se apropie de tine (sau de obstacole) la mai putin de 50 de cm.

Nu intram mai mult in detalii, discutam acum numai despre camera foto de pe DJI SPARK. Oricum, daca aveti intrebari legate de drona, le puteti lasa in zona comentariilor.

Camera de pe DJI SPARK are stabilizare pe doua axe, poate cel mai important aspect. Chiar daca vantul bate mai tare sau daca faci miscari bruste, filmarile vor iesi superbe si line.

Senzorul este de 1/2.3″ CMOS si are 12 MP. Personal, cred ca filmeaza la fel de bine ca un telefon de ultima generatie. Unii au spus ca filmeaza mai bine fata de un OnePlus 5T.

Inainte sa vedem clipul pe care l-am filmat cu DJI SPARK, iata specificatiile camerei, asa cum apar ele pe site-ul dji.com:

DJI SPARK – CAMERA

Sensor 1/2.3″ CMOS
Effective pixels: 12 MP
Lens FOV 81.9° 25 mm (35 mm format equivalent) f/2.6
(shooting range: 2 m to ∞)
ISO Range Video: 100-3200
Photo: 100-1600
Electronic Shutter Speed 2-1/8000 s
Image Size 3968×2976
1440×1080 with ShallowFocus
2300×1280 with Pano (horizontal)
960×1280 with Pano (vertical)
Still Photography Modes Single Shot
Burst Shooting: 3 frames
Auto Exposure Bracketing (AEB): 3 bracketed frames at 0.7 EV bias
Interval: 2/3/5/7/10/15/20/30/60 s
Video Resolution FHD: 1920×1080 30p
Max Video Bitrate 24 Mbps
Supported File Systems FAT32
Photo Format JPEG
Video Format MP4 (MPEG-4 AVC/H.264)

Materialul video filmat cu aceasta drona:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here