Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Cateva aplicatii Android utile in categoria sunet-muzica, stroboscop, orga lumini, etc

Cateva aplicatii Android utile in categoria sunet-muzica, stroboscop, orga lumini, etc

2

Am sa va prezint in cele ce urmeaza cateva aplicatii utile pentru cei pasionati de muzica dar nu  numai, aplicatii de genul “stroboscop” si “orga de lumini”, aplicatii Android pentru telefoane sau tablete care folosesc LED-ul camerei sau ecranul dispozitivului pentru a da nastere unor efecte cool, efecte de genul celor pe care le vedeti intr-un club.

Mai ales aplicatia de stroboscop este interesanta si noaptea fara nicio alta sursa de lumina rezultatele sunt chiar interesante, am gasit si o aplicatie care poate fi setata manual sau sa se declanseze atunci cand “aude” muzica sau alte sunete.

Am selectat numai 3 aplicatii de acest gen, in Google Play sunt mult mai multe si aveti de unde sa alegeti.

MUSIC STROBE este prima si poate cea mai interesanta deoarece aplicatia reactioneaza si la sunete, poate folosi si ecranul dar si LED-ul camerei pentru a creea efectul de stroboscop, avavantajul in cazul ei ar fi acela ca poti seta si culoarea ecranului, insa se subantelege ca LED-ul isi va pastra culoarea.

O instalezi de AICI, o pornesti si poti seta sa foloseasca, LED-ul, ecranul sau pe ambele in acelasi timp, alegi cat de sensibil sa fie microfonul la detectarea zgomotului, cat de des sa clipeasca ecranul sau LED-ul si eventual culoarea ecrenului, apoi apesi butonul START. Cand aplicatia va detecta zgomot, LED-ul camerei sau ecranul se vor aprinde in ritmul muzicii sau al zgomotului produs.

Am facut si un clip video pentru ca voi sa intelegeti mai bine despre ce este vorba:

DISCO FLASHLIGHT este o aplicatie asemanatoare, diferenta este ca ea nu reactioneaza la zgomote, practic o pornesti si setezi intervalul de aprindere pentru LED, astfel vei capata si in acest caz un efect de stroboscop. Pe ecranul principal, iti va aparea un glob disco ce se va roti simuland astfel atmosfera unui club.

DESCARCA

Strobe Light este tot pe acolo, diferenta ar fi ca aceasta aplicatie are si muzica de fundal, poti seta intervalul in care LED-ul sa lumineze sau poti alege alta piesa din galeria proprie, nici aceasta nu este sensibila la zgomot.

DESCARCA

Asa cum spuneam si la inceput, in magazinul Google Play sunt mai multe aplicatii de acest gen, poate cateva zeci si aveti de unde testa in caz ca doriti sa folositi asa ceva. In caz ca nu va plac, pur si simplu uitati de ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here