Connect with us

Ce face si cum setezi optiunea Do Not Disturb (nu deranja) – Cateodata, anumite functii utile sunt ascunse chiar sub “nasul nostru” si de multe ori nu le bagam in seamna. Sistemul de operare Android este destul de customizabil, chiar foarte customizabil daca-l comparam cu iOS. Poate ca acesta este si principalul farmec.

Cred ca aceasta optiune despre care vom discuta putin, este una utila, dar putin cunoscuta sau utilizata. Si asa cum spunem la inceput, aceasta optiune nu este ascunsa, o gasim chiar in meniul de sunet si este prezenta pe toate telefoanele cu Android. Ce anume face?

Daca ai venit de la serviciu si vrei sa tragi un pui de somn, macar de o ora. Daca ai o durere de cap si vrei sa te linistesti putin, poate ca vrei noaptea sa nu te deranjeze orice notificare de la o anumita aplicatie si scenariile pot continua. Ok, dar veti spune ca pentru asta exista modul silentios si ca acesta se poate activa mai simplu si mai rapid.

Ce face si cum setezi optiunea Do Not Disturb (nu deranja)

Asa este, dar daca dai telefonul pe silentios, ai oprit orice fel de sunet. In schimb, daca apelezi la Do Not Disturb (nu deranja), ai la dispozitie o multime de setari, customizari si poti alege ce aplicatie are liber la sunete si care te poate deranja (sau nu).

Intri in meniul destul de stufos (cred ca si in functie de telefon) si incepi sa alegi persoanele, aplicatiile sau alte procese carora sa le permiti sa te deranjeze dupa ce activezi optiunea respectiva. Poti sa anulezi chiar mesajele prin RO-ALERT, dar nu recomand deloc sa faceti asta.

Iata cum arata Do Not Disturb (nu deranja):

Ce face si cum setezi optiunea Do Not Disturb (nu deranja) Ce face si cum setezi optiunea Do Not Disturb (nu deranja) Ce face si cum setezi optiunea Do Not Disturb (nu deranja)

Nu este neaparat o optiune pe care sa o folosim zilnic, dar poate fi setata o data asa cum dorim si apoi sa ne jucam numai cu butonul de activare sau de dezactivare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *