KMAX ONE este un telefon nou al unui brand si el nou in Romania, telefon de altfel interesant si cu specificatii bune, oferta am gasit-o cand navigam pe eMag pentru a mai vedea ce este nou in domeniu. Nu voi vorbi in acest articol despre telefonul KMAX ONE, desi vroiam sa fac asta, pare un telefon mai mult decat ok!

Mi-a atras atentia insa clipul de unboxing afarent acestui telefon, clip filmat de catre o fata, Giorgiana. Toate bune si frumoase pana aici, draguta fata, dictie buna, insa sincer sa fiu, eu NU am inteles nimic din acest clip si nici macar NU am reusit sa-mi dau seama foarte bine cum arata acest telefon/

De obicei, cand faci un unboxing, trebuie sa aduci in prim plan telefonul si nu decorul, nu iarba verde, nu cosuletul frumos de picnic, nu paturica cea colorata, nu drone, nu sa ne arati tehnica cu care tu filmezi. Si asta deoarece cel ce sta in fata monitorului este interesat strict de produs si nu de decor! Ok, fata este draguta, nu ma deranja sa o vad si pe ea, insa vreau sa vad telefonul!

Vreau sa-l vad cat mai de aproape, sa-l simt si sa-l “miros”, trebuie filmat cat mai de aproape, sa-l prinzi in detaliu, sa arati constructia lui, cat de ok sunt imbinarile, vreau sa-l vad pornind si sa-mi dau seama cat de ok este partea de display, vreau sa vad de aproape accesoriile, porturile telefonului, rama lui, camera foto si asa mai departe!

CITESTE SI:  Cartele SIM gratis Lycamobile si cateva pareri legate de retea

Numai asa imi pot face o parere despre acel produs, e ca si cum eu l-as tine in mana si l-as atinge, cel putin asta fac eu atunci cand filmnez materiale de unboxing si asta incerc sa transmit catre cel ce sta si se uita la clip.

In schimb, in acest clip de unboxing pentru KMAX ONE nu am vazut mai nimic si am avut impresia ca privesc o scena dintr-o telenovela in care aparea pana la urma si un telefon mobil printre camere video, drone si un decor obositor, plus si vantul care sufla tare si suna destul de stresant.

In rest, numai de bine si multa sanatate, imi place sa vad si fete facand acest lucru, insa cred ca se poate si mai bine!

Iata despre ce este vorba si sincer sa fiu, nu mi-am dat seama cum arata telefonul, chiar deloc:

Ce se intampla cand fetele din Romania se apuca de unboxinguri (KMAX ONE)

6 COMMENTS

  1. Haha! “In cutie mai gasim o folie de protectie a ecranului, extrem de utila”. O arunca in iarba la voia intamplarii si o ia vantul. Genial! :))

  2. e mai mult un test decât unboxing care era de făcut alături de un unboxing corespunzător să vedem și noi cum arată telefonul ăla

  3. Asta este telefonul, folie, fast charge, primii doua sute, pasarele. Atat am inteles. Pisi asta e ca nuca in perete.

  4. “Iata despre ce este vorba si sincer sa fiu, nu mi-am dat seama cum arata telefonul, chiar deloc: ”

    da… da dsoara poa sa zica ca a filmat din drona…. asta e priceless.
    PS: Sper ca nu a incasat bani de la firma kone…. ar fi pacat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree