Acasă Stiri Android Si Noutati Ce spune eMag despre amenda primita de la Consiliul Concurentei

Ce spune eMag despre amenda primita de la Consiliul Concurentei

2

Iata ca a sosit si reactia celor de la eMag, asta dupa ce au incasat o amenda destul de mare, peste 6.5 milioane de euro. Inainte de a vedea ce spune Iulian Stanciu, CEO eMAG, trebuie sa precizam ca in primii 12 ani, platforma a functionat numai cu vanzare in mod direct.

Treptat, a fost implementata si platforma eMAG Marketplace, una prin care alti comercianti au avut posibilitatea sa-si vanda produsele pe baza unor anumite reguli. Comerciantii platesc un anumit comision, dar se si folosesc de notorietatea eMag. Dupa plata amenzii, Dante International si-a asumat in mod voluntar o serie intreaga de masuri prin care regulile și algoritmii vor fi mult mai transparenți.

Viteza cu care am dezvoltat platforma eMAG nu a fost lipsită de erori, însă am învățat de fiecare dată din ele și ne-au ajutat sa adaptăm modelul. Procesul de dezvoltare a platformei a presupus de multe ori soluții rapide în interesul clienților, dar unele dintre ele au fost impredictibile pentru alte părți implicate în platformă.

Deși izolate, aceste situații au generat îngrijorări ale autorității de concurență, împreună cu care am depus toate eforturile pentru identifica un mod foarte predictibil, transparent și echilibrat prin care toate părțile să poată beneficia de avantajele unei platforme de comerț online, iar clientul să rămână prioritatea noastră.

Chiar daca am primit o sancțiune, luăm partea buna din aceasta experiențaam învațat cum să oferim un serviciu foarte bun în același timp și clienților, și partenerilor din Marketplace, printr-un sistem de reguli și algoritmi îmbunatațiți permanent, bazandu-ne pe tehnologie.

Astfel, clienții beneficiază de servicii inovatoare care le salveaza timp și bani, iar partenerii beneficiază de oportunități majore de dezvoltare, în România și în țările din jur,” declara Iulian Stanciu, CEO eMAG.

2 COMENTARII

  1. O mare ….. e-market eMag : pui la grămadă toate ciurucurile si incasezi comisioane babane dar cind un client e nemultumit de serviciile oferite sau de ….. prin omisiune a descrierii unui produs iti iei mîna de pe l…. si te faci ca nici usturoi n-ai mincat si nici gura nu-ti miroase!
    Sint pățit cu smecherii astia si tot am sperat sa vina Amazon dar n-avem noi norocul asta! 🙁 Raminem tot cu blackfrayerday-ul autohton à la Dante International!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here