Chinezii ne prezinta un prototip de smartphone flexibil, complet functional si putin ciudat!

8

Un producator chinez, numindu-se Interim, a prezentat la Nanping International Conventional Center un telefon flexibil, complet functional si ce putem spune ca arata cel putin ciudat. Au mai fost speculatii cu privire la compania Samsung care ar putea lansa un astfel de telefon in viitor, insa momentan gigantul din Coreea de Sud nu cred ca se va arunca intr-o zona nesigura producand astfel de telefoane, mai ales ca si cei de la LG aparent au amanat lansarea lui LG G Flex 3,  sau poate ce ne pregatesc ceva complet diferit!

Capture Chinezii ne prezinta un prototip de smartphone flexibil, complet functional si putin ciudat!
Revenind insa la modelul functional prezentat in China despre care inca nu stim specificatiile tehnice, insa stim ca are un ecran ce este fabricat din grafen, display ce nu are pretentii prea mari la capitolul afisaj, el fiind conceput sa se poata indoi si nu pentru a reda videoclipuri Full HD de exemplu. A functionat perfect pe toata durata prezentarii, publicul fiind putin surprins de ceea ce vede.

In faza actuala, cel mai probabil nu este destul de bine pus la punct, insa un astfel de telefon se prea poate sa vedem pe piata intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat si totul depinde de cum va fi el primit de public, dar mai ales de cat de bine reuseste producatorul sa-l optimizeze si sa-l faca complet functional si mai ales rezistent in timp.

w Chinezii ne prezinta un prototip de smartphone flexibil, complet functional si putin ciudat!
Totusi, chiar daca nu este gata pentru a fi produs in masa acest telefon demonstreaza ca se merge in directia cea buna si ca tehnologia pentru acest tip evolueaza. In 2013 Samsung ne prezenta un ecran OLED flexibil si de aceea se spunea ca ei vor pune bazele acestor noi tipuri de telefoane. Ramane sa vedem cum va avansa tehnologia si daca acest prototip isi va face loc pe piata deja supra-aglomerata a smartphone-urilor, dat fiind faptul ca vine ca si o inovatie este posibil sa aiba priza la public!

CITESTE SI:  Este oficial, Huawei P20 va fi dotat cu 3 camere principale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord