Acasă Stiri Android Si Noutati Compania Allview lanseaza astazi prizele inteligente wireless

Compania Allview lanseaza astazi prizele inteligente wireless

0

Compania Allview lanseaza astazi prizele inteligente wireless, asta dupa ce ieri acestia au lansat in cadrul targului MWC 2017 din Barcelona modelul Allview X4 Soul Style si la final de 2016, acestia au adus pe piata sistemul Allview Siebo Smart Home. Asta inseamna ca ei vor sa-si diversifice oferta, este posibil ca pe parcursul acestui an sa mai avem parte de lansari ce nu au legatura cu telefoanele mobile sau tabletele cu Android. Priza mobila wireless de la Allview costa 299 lei si este disponibila aici.

Iata si comunicatul lor, mai jos il puteti citi in intregime:

“Noile prize ofera informatii despre consumul electric in timp real si pot fi pornite sau oprite de la distanta

Bucuresti, 2 martie 2017 – Brasovenii de la Visual Fan, compania care detine brandul Allview, lanseaza prizele inteligente wireless, care completeaza sistemul smart home lansat in decembrie. Compania si-a propus sa investeasca puternic intr-o noua divizie dedicata caselor inteligente si se afla deja in discutii avansate cu dezvoltatori din Bucuresti, pentru dotarea locuintelor nou livrate cu sisteme Allview Smart Home.

Cu ajutorul prizelor inteligente utilizatorii sistemului Allview Smart Home vor putea controla alimentarea cu energie a electronicelor si electrocasnicelor, de la distanta, prin intermediul aplicatiei instalate pe telefonul mobil. Prizele inteligente functioneaza wireless si ofera posibilitatea de a controla alimentarea cu energie electrica, via internet. Noile prize contribuie la economii importante de energie si pot oferi informatii despre nivelul de consum electric in timp real.

“Cand am lansat sistemul Allview Smart Home, cu nici 3 luni in urma, am anuntat ca vom extinde treptat gama de senzori si produse inteligente . Lansarea prizelor inteligente este unul dintre pasii strategici de completare a portofoliului”, a explicat Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home. “In acest rastimp scurt am reusit sa captam atentia unor dezvoltatori importanti din piata de real-estate, care au viziunea de a utila apartamentele noi cu sisteme smart home. Este evident ca nu va dura mult pana ce proiectele destinate clasei de mijloc vor oferi astfel de dotari in standard”, a adaugat el.
Priza electrica mobila wireless Allview Smart Home alimenteaza cu energie aparate care consuma pana la 2500W. Atunci cand sarcina este supraincarcata, priza wireless va opri in mod automat alimentarea dispozitivelor conectate. Componentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile atat prin intermediul retailerilor Altex, MediaGalaxy si eMAG, cat si pe website-ul www.allview.ro

Allview lanseaza astazi prizele inteligente wireless

In formula completa sistemul Allview Smart Home va include un numar impresionant de senzori, o oglinda inteligenta si o camera cu rol de unitate centrala denumita Allview SmartCam. Senzorii pot fi controlati de pe smartphone sau tableta prin intermediul aplicatiei Android dezvoltate de Allview.
Priza mobila wireless este disponibila pe website-ul www.allview.ro incepand de astazi, la pretul de 299 de lei.
Mai multe informatii despre Allview Smart Home pe www.allviewsmarthome.ro”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here