Connect with us

Companiile sunt obligate sa raspunda in maxim 3 minute si au un termen de numai 2 ore pentru a solutiona plangerile. Guvernul deja a aprobat proiectul de lege si este clar ca se urmareste imbunatatirea serviciilor. Dar stati linistiti si nu va bucurati prea mult, asta nu se intampla in Romania!

Companiile sunt obligate

Noi vom fi probabil in continuare umiliti, ni se va raspunde la telefon dupa cat timp doresc si ne vor solutiona cererile la fel, cand doresc. Este vorba despre Spania, acolo unde in mod evident, serviciile sunt mult mai bune fata de Romania. Ministrul spaniol pentru drepturile consumatorilor, Alberto Garzon,a mai declarat ca acest proiect va oferi consumatorilor dreptul de a fi preluați de o persoana, nu de un robot telefonic!

Companiile de utilitati vor avea obligatia sa raspunda plangerilor in termen de maxim doua ore. „Timpii de așteptare infiniti au luat sfarsit”, o alta declaratie de bun augur facuta de Alberto Garzon.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *