Connect with us

Stiri despre telefoane

CONCURS – Castiga o camera video sport cu filmare FHD 1080p

Published

on

Premiul din aceasta perioada la concursul organizat de camfere.com si androidro.ro este o camera video de actiune capabila de captura video FHD, senzor de 12MP, conectivitate WiFI cu ajutorul careia poate fi conectata instant la orice telefon mobil cu Android sau IOS, display LCD de 2″, acumulator de 900mAh, senzor f2.2 si deschidere WIDE 140 grade.

GHIBIRSINA CATALIN este castigatorul, felicitari!

Camera sport vine echipata cu sisteme de prindere speciale cu ajutorul carora poate fi montata pe aproape orice suprafata, dar si cu o carcasa ce-i ofera rezistenta la apa si socuri.

D3586B-1-264f-1Y1M

Camfere.com este un site ce face parte din tomtop.com, site ce se ocupa exclusiv cu comercializarea camerelor video de orice fel dar si de accesorii speciale pentru aceste dispozitive.

Advertisement

Regulile sunt simple, concursul se termina in data de 10 septembrie 2016 si castigatorul va fi anuntat in data de 11 septembrie 2016, acesta va primi premiul acasa si fara sa suporte taxe de transport sau alte taxe. PREMIUL ESTE ACESTA

D3586B-1-264f-i3xg

Iata ce trebuie sa faceti pentru a putea castiga acest gadget:

1 – Intra pe www.camfere.com si inregistreaza-te, o poti face simplu cu contul tau de Facebook sau Google.

Advertisement

2 – Like paginii de Facebook camfere.com, aici aveti link direct catre aceasta pagina.

3 – Dati share pe pagina voastra de Facebook acestui articol.

4 – Lasati un comentariu aici cu numele real in care sa spuneti ce produs va place cel mai mult de pe acest site.

Advertisement

Castigatorul va fi ales cu ajutorul random.org si va fi contactat prin intermediul adresei de mail cu care a lasat comentariul (nu lasati adrese de mail in comentarii)

Mult succes!

Legat de acest website, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des