Acasă Stiri Android Si Noutati Coronavirus. BNR spune ca putem spala banii pentru a nu ne imbolnavi!

Coronavirus. BNR spune ca putem spala banii pentru a nu ne imbolnavi!

0

Coronavirus. BNR spune ca putem spala banii pentru a nu ne imbolnavi!

Si putem sa-i spalam chiar la propriu, cu apa si sapun! Nu este vorba despre vreo gluma sau despre celebra expresie “a spala banii” care se refera la activitati ilegale.

Invitat astazi (08.03.2020) la o emisiune TV, Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al guvernatorului Bancii Naționale a Romaniei, a declarat ca el nu mai umbla cu banii cash si ca prefera cardurile.

coronavirus. bnr spune ca putem spala banii pentru a nu ne imbolnavi!

Asta deoarece “banii sunt cei mai periculoși cand e vorba de raspandirea unei epidemii, așa ca am renunțat la cash”. El a mai spus ca tara noastra are un mare avantaj si ca acela este dat de faptul ca bancnotele sunt fabricate din plastic si ca acestea pot fi spalate cu apa si cu sapun!

Iata ce a declarat Adrian Vasilescu, consilierul de strategie al guvernatorului Bancii Naționale a Romaniei: “Avem posibilitatea sa-i spalam, pentru ca sunt din plastic. Banii de plastic au doua caracteristici: sunt greu de falsificat și pot fi spalați, la propriu, cu sapun și cu apa”.

Nu uitati ca asa puteti proceda si cu telefoanele mobile. Fie ca sunt rezistente la apa sau nu, acestea pot fi sterse cu o solutie pe baza de alcool sau alt dezinfectant. Sau daca este un rugged, puteti chiar sa-l scufundati in spirt pentru cateva secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here