Acasă Stiri Android Si Noutati Coronavirus, Posta Romana suspenda livrarile catre China

Coronavirus, Posta Romana suspenda livrarile catre China

3

Coronavirus, Posta Romana suspenda livrarile catre China – In momentul de fata (04.02.2020), la nivel global sunt 427 de decese si peste 20.000 de imbolnaviri.

Acesta este si motivul pentru care pentru o perioada nedeterminata, compania suspenda livrarile catre China. Motivul este dat de anularea curselor aeriene ale partenerilor cu care colaboreaza Posta Romana.

Este posibil ca in perioada urmatoare sa primim comunicate de presa si din partea companiilor private de curierat, cele mai mari care au inclusiv servicii aeriene.

Retineti ca pentru moment, este vorba despre livrarile catre China si nu cele ce vin din aceasta tara. Probabil ca ar fi un adevarat haos daca ultimul scenariu ar fi pus in practica.

O alta stire are legatura cu vanzarile si livrarile de telefoane mobile ce vin din China, se preconizeaza o scadere cu aproximativ 30% a livrarilor, in primul trimestru al anului 2020.

Pe site-ul posta-romana.ro, a aparut in cursul zilei de ieri, urmatorul comunicat de presa:

“Compania Nationala Posta Romana anunta suspendarea temporara a serviciilor de expediere catre China

Pentru a scadea riscul raspandirii noului coronavirus, companiile aeriene cu care Compania Nationala Posta Romana colaboreaza au luat decizia de a-si anula cursele catre destinatii din China.

Astfel, operatorul roman de servicii postale se afla in imposibilitatea de a mai oferi, pentru o perioada nedeterminata, servicii de trimiteri postale – Express Mail Service (EMS), corespondenta, colete – catre aceasta destinatie”

via

3 COMENTARII

  1. Vezi ca astea sunt servicii de expediere, nu livrari. Stiu ca vrei sa faci putin seo spam pe seama acestui virus dar hai sa nu inducem lumea in eroare. 🙂

  2. Sa inteleg ca o expediere nu implica si o livrare? Sau poate o trimitere, exact asa cum se exprima ei in comunicat?
    Daca scriu despre S20 este SEO spam? Sau despre un Xiaomi nou, Poco, TV nou, etc?
    Normal ca orice website traieste prin seo. Comentariul tau exprima si putin hate :). Bafta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here