Acasă Stiri Android Si Noutati Covid 19 si reparatiile telefoanelor Allview, procedura service Diangi

Covid 19 si reparatiile telefoanelor Allview, procedura service Diangi

2

Coronavirus reuseste sa opreasca mai multe afaceri, din diverse demenii. De la fotbal si pana la industria auto sau cea a telefoanelor mobile. Vesti proaste primim zi de zi sau mai bine spus, ora de ora.

Daca recent am aflat ca anul acesta nu mai primim Euro 2020 sau ca Ford Romania trimite in somaj tehnic peste 6000 de oameni. Blueair suspenda si ei zborurile, Volkswagen închide pentru câteva saptamani majoritatea fabricilor din Europa. Renault suspenda pentru o perioada producţia din 12 uzine auto. PSA, isi va opreste toate uzinele din UE (Peugeot, Citroen, OPEL).

Primim si o veste neplacuta din partea celor de la Allview, inclusiv noua procedura de urmat in cazul in care avem probleme cu produsele lor si trebuie sa le trimitem in service.

“Allview a anunțat suspendarea activității cu publicul în perioada 13 – 31.03.2020, cu posibilitatea de modificare. Măsurile de protecție nu se opresc aici, compania adoptând noi reguli interne: produsele de service nu se vor mai recepționa în cadrul firmei, direcționându-se prin curier direct către service-ul Diangi; igienizatoarele de mână au fost distribuite în toate birourile din cadrul companiei; personalul din departamentul logistică a primit instruire suplimentară cu privire la utilizarea obligatorie a măștilor și mănușilor de protecție; iar spațiile de birouri sunt dezinfectate zilnic. Comenzile online se vor desfășura normal pe www.allview.ro, iar termenul de livrare va rămâne neschimbat.

Pe langa masurile luate de Allview, service-ul partener Diangi, a adoptat propriile mijloace de prevenire a raspandirii virusului. Acestia inchid receptia fizica, colectarea device-urilor se va face doar prin intermediul companiilor de curierat, urmându-se un protocol specific acestei noi situații!

 

2 COMENTARII

  1. Dupa ce faima proasta au telefoanele si service-ul Allview de mai bine de 4-5 ani, trebuie sa ai un retard mental sa mai cumperi astfel de produse. Eu am trecut pe Xiaomi acum 4 ani cu un Redmi Note 3, am mai cumparat un Redmi Note 7 pe care il tin de bibelou pentru ca cel vechi refuza sa-si dea ortul popii. Pentru fica si sotia am cumparat la fel – Xiaomi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here