Connect with us

Tutoriale telefon

Cu ce vine nou OneUI 6.1 de la Samsung în 2024

Published

on

Samsung a dat drumul la One UI 6.1 și nu pare a fi  deloc o actualizare de umplutură. Lansată odată cu seriei Galaxy S24, această versiune se bazează pe Android 14 și promite să aducă un suflu nou pe dispozitivele Galaxy. Să vedem despre ce este vorba.

Imagini de fundal AI: Wallpaperele AI generative, o funcție prin care poți transforma telefonul într-un artist digital, creând imagini de fundal unice cu ajutorul AI. Opțiunea se află în secțiunea “Wallpapere și Stil”.

Widget-uri la ordinea zilei, adică direct pe ecranul de blocare. Inspirat de iOS 16, Samsung introduce acum suport pentru widget-uri direct pe ecranul de blocare al telefoanelor Galaxy. Practic, ai la îndemână toate informațiile esențiale, fără să fie nevoie să deblochezi telefonul.

Advertisement

Baterie protejată: O altă funcție de top este protecția bateriei, care te ajută să-ți păstrezi bateria sănătoasă mai mult timp, limitând încărcarea la 80%. Parcă există și acum așa ceva, limitare la 85%.

Ecranul Always On Display a fost actualizat pentru a-ți arăta wallpaper-ul preferat, chiar și atunci când telefonul este în standby.

Efectul foto ambiental aduce efecte ambiante pentru wallpapere. De la efecte de ninsoare la ceață și ploaie, transformă orice fundal static într-o scenă animată.

Advertisement

Culori care se ajusteaza: Telefonul va ajusta culorile ecranului în funcție de condițiile de iluminare ambientală, similar cu funcția True Tone de pe iPhone-uri.

Transformă telefonul în webcam: Știți momentele alea când ai vrea ca tableta să aibă o cameră mai bună pentru videoconferințe? One UI 6.1 rezolvă asta cu funcția de partajarea a camerei. Poți folosi camera telefonului ca webcam pentru tableta Galaxy.

Cu ce vine nou OneUI 6.1 de la Samsung

Focalizare vocală pentru convorbiri mai bune: Dacă vrei să te faci auzit într-un mediu zgomotos, vei putea să activeazi modul microfon și focalizare vocală. Elimină zgomotul de fundal și face vocile mai clare.

Noutați in interfața OneUI 6.1 de la Samsung

Cu One UI 6.1 poți seta imagini sau chiar videoclipuri ca fundal pentru alarmele, modalitate interesantă de a personaliza modul în care te trezești sau îți amintești de evenimente importante.

Advertisement

Editor de fotografii AI: Dacă te-ai săturat de pozele standard, editorul de fotografii îmbunătățit vine în ajutor. Poți muta, redimensiona sau chiar elimina obiecte din fotografii, schimbând unghiul și umplând spațiile goale cu un fundal adecvat.

Rezumat și traducere pagini web: Dacă navighezi pe o pagină web și nu ai timp să citești tot, funcția asistență la navigare îți oferă un rezumat sau traduce pagina în limba ta.

Cerc în cerc pentru căutare inteligentă: Daca ai văzut ceva interesant pe ecran, vei putea să trasezi un cerc în jurul lui și primești instant informații detaliate.

Advertisement

Traducere instantanee în convorbiri: Discuți cu cineva într-o altă limbă? Funcția de traducere instantanee din aplicația Mesaje Google îți va oferi posibilitatea să scrii în limba ta, iar mesajul va fi automat tradus în limba persoanei cu care comunici. La fel, când primești un răspuns, acesta va fi tradus înapoi în limba ta. Acest proces facilitează o comunicare eficientă și fluidă, eliminând dificultățile cauzate de diferențele lingvistice.

Slow-mo pentru videoclipuri: Funcția Slow-mo din galerie îți permite să vezi orice videoclip la o viteză redusă. Acestea ar fi o serie de imbunătățiri, să vedem ce telefoane le vor primi și când!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des