Connect with us
--------

Tutoriale telefon

Cum activezi incarcarea rapida si super rapida pe un telefon Samsung

Published

on

Samsung face (probabil) cele mai bune telefoane din lume si in special, pot spune asta despre modelele flagship. Cele mai bune ecrane, soft bine optimizat, camere cu functii revolutionare, sunet de top, design premium, multi senzori si asa mai departe. Dar cu toate astea, cred ca sufera la capitolul incarcare.

Si o spun ca posesor de Samsung Galaxy S21 Ultra, terminal cu baterie de 5000 mAh si incarcare prin fir la numai 25W. Exista si wireless, la 15W. Aceste cifre se traduc printr-o incarcare mult mai lenta fata de modelele actuale sau in comparatie cu rivalii lansati in 2021, anul de aparitie al acestui flagship.

OnePlus 9 PRO – 65W / Xiaomi 12 – 67W, terminale lansate in 2021. Mergem si mai aproape de zilele noastre, ne uitam putin la un S23 Ultra. Prin cablu, acesta se incarca la 45W, un progres. Dar suntem in 2023 si deja multe telefoane cu care concureaza au depasit limita celor 100W, pot spune asta si despre modele mult mai ieftine!

Advertisement

Cred ca sunt 2 explicatii. Fie se tem sa nu se repete dezastrul numit Samsung Note 7 (telefonul a carui baterie exploda din senin), fie tin la acumulator si nu vor ca acesta sa se degradeze prematur. Si dupa ce ca incarcarea pe care o ofera este destul de lenta, pentru a activa putinul fast charging, trebuie sa faci sapaturi prin meniu si sa bifezi optiunea.

Activare incarcare rapida pe un telefon Samsung

incarcare rapida samsung

Tutorial valabil chiar si pentru modelele anului 2023, cel putin cele ce ruleaza interfata OneUi 5.1. Deci, pentru a incarca telefonul mai rapid cu ajutorul incarcatorului original, trebuie sa faceti urmatoarele:

Accesati meniul de setari;

Advertisement

Apasati pe intretinere baterie si dispozitiv;

Apasati pe baterie;

Apoi pe mai multe setari pentru baterie:

Advertisement

In partea de jos va trebui sa bifati incarcare rapida, incarcare super rapida si incarcare wireless rapida. Exista si optiunea de a limita incarcarea bateriei pana la 85%, un lucru pe care recomand sa-l activati!

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: