Acasă ROOT Huawei Cum Faci Root La Huawei Ascend G300 Cu ICS

Cum Faci Root La Huawei Ascend G300 Cu ICS

61

Tutorial pentru versiunea Ice Cream Sandwisch 4.o.  valabil numai pentru baseband 2030(seeting>about phone>baseband version)Pentru Android Gingerbread folositi tutorialul de aici .

*Pentru a putea roota telefonul,mai intai trebuie sa aveti bifat optiunea”depanare USB”(setari->optiuni dezvoltator->depanare USB)

1-Descarcati aplicatia RootG300  si salvati-o pe desktop.

2-Conectati telefonul la computer prin intermediul cablului USB(ignorati mesajul stocare USB care va apare)

3-Porniti aplicatia RootG300 si asteptati finalizarea procesului de root fara a folosi telefonul(procesul porneste automat)

4-Dupa finalizarea procedurii telefonul se restarteaza si reporneste automat!

5-Telefonul este Rootat si puteti incepe sa-l folositi.Pentru a vedea daca telefonul a fost rootat cu succes,intrati in meniul telefonului si cautati aplicatia Superuser.

61 COMENTARII

 1. @ionutz, daca faci root nu pierzi nimic
  @alex, daca ii faci unroot normal e sa-ti puna inapoi 2.3 Chiar daca ai root facut nu vad de ce nu ar face-o…

 2. Am cumparat telefonul asta la mana a doua si cica ar mai avea garantie vreun an, dar cred ca a fost flash-uit cu un rom din UK sau… Care este cel mai recent rom lansat de VF RO? Eu am asa…Baseband 2030, kernek 3.0.8, build U8815V100R001C00B952. Nu am gasit aplicatii preinstalate de Vodafone RO. Daca o fi deja modificat, se poate reveni la o versiune oficiala, ca sa nu se prinda astia in service? Multzam pentru raspunsuri.

 3. Aveti vreo idee cum pot face overclock ? Am copiat StockPlus-B960-R6.zip pe card, am intrat in CWM iar cand dau la apply update from sdcard si dau sa se instaleze StockPlus-B960-R6.zip apare: Finding update package… ; Opening update package … ; Verifying update package … ; E:signature verification failed ; E: update fail and delete temp files; Formatting /cache … ; Installation aborted. Aveti idee cum pot sa rezolv ?

 4. Vin si eu cu problema mea. Am scapat telefonul si au aparut niste linii pe ecran. Trebuie sa il trimit la garantie dar nu stiu sa ii fac unroot. Ma puteti ajuta? Am nevoie urgent

 5. Salut.as avea o rugaminte daca ma poate ajuta cineva.eu mi-am actualizat telu si am versiunea 4.0.3 si as vrea sa o schimb care era la inceput pe el din fabrica 2.3.6 cred ca era.daca imi poate zice cineva cum as putea sa o fac.Multumesc

 6. salut
  am incercat ce scrie mai sus.
  eu am ics 4.0.3
  am presupus ca functioneaza si pe aceasta versiune, ma gandeam ca este doar o extensie la 4.0
  gresesc eu undeva sau aplicatia de ma sus nu functoneaza pt versiunea de ics 4.0.3?
  exista alta varianta
  multumesc

 7. Salutare, am incercat sa fac root, am 4.0.3 ICS, pornesc aplicatia primele doua le face si dupa imi da error not found x6 daca nu de mai multe ori… ce pot sa ii fac?

 8. salut! Detin un huawei p8 lite iar de cand i-am facut update la soft,nu mi se mai aprinde;ramane la momentul cand apare huawei si atat!am incercat sa-i dau reboot syste,wipe cache,wipe data,insa degeaba.Ce rezolvare ar exista?

 9. Saltut Cosmin am si eu o problema cu root-ul la un Huawai Ascend G300 – acest model din pagina curenta . Dar nu reusesc in nici-o metoda pentru al roota , nu gasesc fisierul ce ma poate ajuta (programul ce rooteaza automat) . Daca ai putea sa ma ajuti multumesc anticipat

 10. Saltut Cosmin am si eu o problema cu root-ul la un Huawai Ascend G300 – acest model din pagina curenta . Dar nu reusesc in nici-o metoda pentru al roota , nu gasesc fisierul ce ma poate ajuta (programul ce rooteaza automat) . Daca ai putea sa ma ajuti multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here