Tableta Allview Alldro 3 Speed Duo este un model cu un procesor Cortex A9 dual core la 1.5 GHz, un ecran de 9.7 inch IPS LCD cu rezolutie HD 1024×768, 1GB DDR3 si suport 3G prin modem separat.

Daca vrei sa instalezi alta versiune a sistemului de operare Android pe tableta sau vrei sa stergi aplicatii de sistem nefolositoare ori sa modifici fisiere din sistem ai nevoie de root.Pentru a face root pe tableta Allview Alldro 3 Speed Duo urmareste tutorialul de mai jos.Dar mai intai, ce inseamna root?

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

1

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

ATENTIE poti pierde garantia dispozitivului!

PROCEDURA DE ROOTARE:

*Pentru inceput, asigurati-va ca aveti bateria incarcata suficient si modelul Alldro 3 Speed Duo.

*Apoi descarcati si dezarhivati fisierul necesar de AICI

*Dezarhivati continutul arhivei intr-un folder pe ecranul calculatorului.

*Copiati cele 2 fisiere rezultate din dezarhivarea arhivei pe un card micro SD formatat.

*Opriti tableta si introduceti cardul microSD cu cele 2 fisiere copiate pe el.

*Reporniti tableta tinand apasate butoanele POWER SI HOME pana la aparitia pe ecran a robotelului Android, apoi eliberati butoanele.

*Asteptati desfasurarea procedurii de root fara sa interveniti pana ce tableta se restarteaza automat.

*Dupa repornire, tableta ar trebui sa fie rootata.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE! Materialele prezentate pe acest website  sunt pur informative!www.androidro.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru lipsa de acuratete a continutului,greseli sau erori editoriale!

25 COMENTARII

  1. mai mai bagat in ceata care doua? root.zip si factory_update_param.aml sau dezarhivez root din arhiva? si le pun pe cele 2 din el?

  2. Copiati cele 2 fisiere rezultate din dezarhivarea arhivei pe un card micro SD formatat.Deci scrie clar:2 fisiere rezultate din dezarhivarea arhivei

  3. Am riscat si a mers….ce ma interesa era sa ma cuplez la un modem 3G ZTE MF 110…si acuma imi merge…ms mult

  4. Am facut si eu root la tableta alldro speed duo si a functionat . Urmati instructiunile si nu cred ca vor fi probleme.

  5. Merge foarte bine pe Al 3 speed2duo….belea..pot folosi modemul rds Zte 667 fara probleme cu tableta rootata si ppewidget.am net oriunde si pot folosi tableta ca hotspot..multumesc uploader

  6. dap.am reusit de pe alt pc.posibil depasisem vreo limita de pe ip.ul meu.insa am alta problema acum.eu am un allview 2 speed quad.am bagat root.ul vostru pe un card gol,exact ca in pasii de mai sus.insa nu incepe instalarea automat cum ati zis voi apoi sa isi dea restart imi apare imi apar 4/5 obtiuni printre care rebot,update si nu mai stiu exact…puteti pune si un video tut.cu pasii exact ?

  7. ok.vad ca mai sus este o eprsoana care a reusit si pe acest model…insa nu pot sa vad de ce la mine nu ar merge:(care sa fie motivul?si root.ul difera?sau este acelas,pot incerca cu un root de la alt model.sau risc?

  8. sau puteti sa ma ajutati si pe mine pentru acest model daca aveti cunostinte in domeniu sau stiti d unde sa faceti rost pentru a reusi daca merge sa o rootez si eu…:-?va rog

  9. Persoana de mai sus confirma ca merge pe modelul DUO, al tau este modelul QUAD adica procesor quad core. Este un model destul de recent aparut si nu cunosc deocamdata nicio procedura de root pentru aceasta tableta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord