Acasă Firmware Samsung Cum mi-am facut dintr-un Samsung Note 3 un Note 7 prin custom...

Cum mi-am facut dintr-un Samsung Note 3 un Note 7 prin custom ROM

45

Cum mi-am facut dintr-un Note 3 un Note 7 prin custom ROM – Si totul functioneaza perfect, nu sunt probleme si nici bug-uri, am instalat pur si simplu un super custom ROM pentru al meu Note 3, Darklord FULL NOTE 7, despre el este vorba, ROM ce aduce cu aceasta ocazie si Marshmallow pe Samsung Galaxy Note 3.

Desigur ca a trebuit sa pierd cateva ore bune prin a-i face root cu ODIN, a instala versiunea corecta si compatibila de TWRP si orele bune le-am pierdut incercand sa instalez versiunea corecta de firmware pe al meu Note 3.

Note 3 este inca si va ramane mult timp un telefon puternic si bine dotat, procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3GB RAM si 32 stocare, display FHD Super AMOLED si camera cu captura UHD. Daca aveti posibilitatea sa achizitionati unul, chiar merita, primiti calitate si performante la o suma accesibila.

Nu era atat de complicat daca aveam versiunea internationala de Note 3, adica N9005, problema la mine a fost ca am varianta T-Mobile, adica SM-N9007 si a trebuit sa instalez varianta de kernel si modemul pentru a putea sa-l folosesc in reteaua Orange.

Cu varianta oficiala Samsung de ROM, adica Lollipop, il foloseam in Romania – 4G Orange fara probleme, cu acest Darklord FULL NOTE 7 am reusit asta numai dupa ce am instalat fisierele corecte, aici am avut o problema. Insa am rezolvat si ma pot bucura acum de un Note 3 cu un Android mult mai modern, mai frumos si mai performant, aceasta noua interfata de TouchWiz de la Note 7 arata excelent si este portata aproape in totalitate pe Note 3.

Desigur ca nu exista deblocarea prin scanarea de iris, insa fata de ROM-ul standard Note 3, acesta mi-a adus in plus si o gramada de alte functii noi, inclusiv Always On Display SuperAMOLED, o functie extrem de utila prin care poti avea acces la diverse notificari sau la ora fara sa deblochezi ecranul, multe functii noi ale camerei inclusiv un mod PRO si posibilitatea de captura FHD la 60 fps, edge display, functii noi S Pen, plus multe alte setari si caracteristici specifice lui Note 7.

Eu am folosit Darklord FULL NOTE 7 v2, versiunea 1 este mai dificil de instalat deoarece pe langa ea trebuie sa instalezi o gramada de fisiere ce elimina micile probleme aparute si sesizate de catre utilizatori.

V2 le are pe toate incluse si nu trebuie sa mai instalezi nimic ulterior. Nu voi face in acest caz un tutorial de instalare a unui ROM de Note 7 pe Note 3 deoarece mi-ar lua cateva ore sa explic pas cu pas cum se face, daca exista doritori ce vor sa incerce acest ROM pe al lor Note 3, voi raspunde si voi incerca sa ajut in rubrica de comentarii.

Acest ROM este descarcat de pe xda, acolo mai exista si varianta S7 Edge portata pe Note 3, eu am ales insa sa insalez varianta Note 7.

Iata si cum arata acest custom ROM de Note 7 pe Note 3.

45 COMENTARII

    • Daca ai fi citit articolul complet, am spus acolo ca eu am versiunea T Mobile, SM N900T, aceasta NU este vanduta in Romania si setarile pe care le-am facut legate de CSC sau kernel NU sunt compatibile cu varianta internationala!

  1. Imi place mai ales ce aduce nou camera….din pacate nu sunt suficient de priceput sa o fac singur…inteleg ca ia si destul timp….ai o solutie sa ma ajuti si pe mine.(binenteles contra cost).

    • Am inteles, la tine este mai simplu. Daca vrei ‘sa te bagi”, iti dau linkul si iti spun in mare pasii pe care sa-i urmezi. Trebuie insa sa ai root si TWRP 2.8.7.0, astea se fac / instaleaza cu ODIN (in caz ca nu ai deja)

    • Eu sunt din bucuresti, insa nu ma ocup cu asa ceva…adica le fac pentru mine sau pentru site dar nu am timp si de alte telefoane (din pacate) Am sa fac insa zilele astea un tutorial de instalare Custom ROM Note 7 pentru varianta mea de Note 3. Tutorialul va fi practic identic, am sa adaug si fisierele pentru varianta internationala de Samsung Note 3.

  2. Salut. Am un Samsung note 3 SM 9005si as vrea sa mă ajuți sa îmi faci și mie cum este al tău. Merge si asa greu si imi apar mesaje de genul android nedia savoprit etc. Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here