Connect with us

Stiri despre telefoane

In curand apare Allview Allbook Y, iata primele detalii

Published

on

Allview Allbook Y este un produs ce va fi lansat in perioada imediat urmatoare, aflam astazi primele detalii oficiale. Nu este nici telefon, nici tableta, nici laptop si nici macar notebook, se pare ca din fericire, va avea cate ceva din toate dispozitivele enumerate anterior.

Nu este prima incercare a celor de la Allview de a aduce un astfel de dispozitiv, deja au in oferta asa ceva. Curiozitatea este destul de mare acum, asta deoarece nu ne-au dat deloc detalii tehnice, am primit numai o serie de imagini din care sa tragem noi cateva concluzii.

Din ceea ce vedem noi in capturile de mai jos, putem deduce ca este un dispozitiv ce poate fi transformat fie in tableta, laptop sau notebook, capacitatea de pliere a ecranului este destul de interesanta. Nu ne grabim totusi sa tragem concluzii, asteptam lansarea finala a lui Allview Allbook Y, poate intre timp ne sosesc si ceva detalii tehnice.

Advertisement

Un lucru este cert, va avea procesor fabricat de catre Intel.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Anonim

    octombrie 16, 2018 at 16:26

    Allview sau pus pe treaba vad

  2. Costy b

    octombrie 16, 2018 at 16:28

    Cei de la ALLVIEW sau pus pe treaba văd

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des