Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Dacia publica pozele reale cu noile Dacia Sandero si Dacia Logan 2020

Published

on

Dacia publica pozele reale cu noile Dacia Sandero si Dacia Logan 2020, modele complet noi si aproape total diferite fata de ceea ce putem cumpara in prezent. Este pentru prima data cand observam noul design si mai ales, din surse oficiale!

Inca nu pot fi comandate sau cumparate, imaginile reale fiind postate pe retelele de socializare. Trebuie sa mai asteptam pana in data de 29 septembrie 2020 pentru a cunoaste motorizarile si preturile.

Dacia ne spune totusi ca preturile vor ramane imbatabile: “Clienţii noştri îşi doresc în special experienţa unui produs mai bun, la preţul corect”. Pentru prima data in istoria modelelor Sandero si Logan, acestea sunt proiectate pe platforma actualului Renaul Clio.

Advertisement

A treia generaţie a gamei Logan, Sandero şi Sandero Stepway: Apoi, portierele nu mai acopera si partea de sus, s-a optat pentru o solutie mai moderna – ele se termina sub plafon, asta inseamna o protectie mai buna, izolare sporita si beneficii pe timp de iarna.

Remarcam si un nou design pentru manerele usilor,  capota motorului cu bosaje mult mai proeminente, blocuri optice complet noi cu noua semnatura in forma de “Y”. Noile modele pastreaza garda la sol neschimbata, dar Dacia Logan creste putin in dimensiuni.

Pozele atasate sunt suficiente pentru a trage o prima concluzie, din pacate nu avem detalii oficiale legate de echipare sau despre modificarile aduse interiorului, unul care stim totusi ca va fi apropiat de ceea ce vedem in prezent pe Clio 5.

Advertisement

sursa foto: Dacia

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: