Acasă Stiri Android Si Noutati Dark Mode pentru Facebook incepe sa fie prezent pe telefoane

Dark Mode pentru Facebook incepe sa fie prezent pe telefoane

1

Dark Mode pentru Facebook incepe sa fie prezent pe telefoanele cu Android, mai multi utilizatori deja au raportat acest aspect, au aparut si capturile de ecran, cele reale de data aceasta.

Am incercat si eu sa actualizez aplicatia, der nimic pentru moment. Nu va mai dura mult si actualizarea va incepe sa “curga” si in Romania. Surprinzator este ca uriasa retea sociala a intarziat atat de mult actualizarea care ar fi adus modul intunecat, cred ca este singura aplicatie importanta care nu a implementat asa ceva.

Acum, majoritatea celor ce au primit acest mod intunecat, au telefoane ce ruleaza iOS (adica iPhone), dar au fost raportate si cazuri in care modul acesta a ajuns inclusiv pe Android.

Facebook are deja un design nou pentru sistemul de operare Windows, inclusiv modul intunecat. Schimbarea pentru PC este una care a avut un imact vizual urias, practic interfata a fost redesenata complet. Aspect care nu a fost pe placul multor utilizatori, ma includ in aceasta categorie.

Dark Mode pentru Facebook

Funcția de tracking coronavirus va fi disponibila si ea in curand, aceasta va informa utilizatorul despre numarul actual de cazuri in funcție de locație. Probabil cateva zile de mai despart de momentul in care actualizarea va fi disponibila la nivel global, inclusiv pentru telefoanele cu Android.

Acum, toate aplicatiile Google si restul retelelor de socializare se lauda ccu implemantarea unui mod intunecat. Instagram, Facebook Messenger, Whatsapp, dar si Google Play sau YouTube. Daca vreti sa verificati eventuala actualizare care aduce Dark Mode pentru Facebook, intrati in magazinul de aplicatii Android, cautati “Facebook” si apasati pe “Actualizati”.

via

1 COMENTARIU

  1. nu inteleg trend-ul asta cu darkmode, adica vrem telefoane cu ecrane de unspe mld de pixeli amoleduri, 4 k, fps-uri si toate nebuniile si mai si platim o gramada pt ele ca sa ne uitam la negru. pt ce toate astea? noaptea mintii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here