Connect with us

Aplicatii telefoane Android

De acum Digi Online te lasa sa vezi inregistrarile emisiunilor

Published

on

Este vorba despre functia “Inregistrari TV” in aplicatia Digi Online, caracteristica aparuta acum ceva timp si in aplicatia pentru televizoarele Smart, gratuita si ea in Google Play.

Acum, putem proceda identic si daca avem aceasta aplicatie instalata pe telefoanele mobile cu Android. Atentie, nu trebuie confundata cu posibilitatea ca utilizatorul sa inregistreze continutul pe care il vede, nu despre asta este vorba.

In schimb, sunt anumite inregistrari care pot fi urmarite si numai pentru o serie de canale TV, pentru moment vad ca sunt destule putine si in special, apar in dreptul posturilor din reteaua Digi. Momentan, exista acces la productiile din ultimele 5 zile pentru 14 canale TV. Cu alte cuvinte, putem vedea continut in reluare.

Advertisement

Aplicatia Digi Online si inregistrarile unor emisiuni

Nu cred ca asa ceva va fi implementat pentru posturile de televiziune ce difuzeaza strict musica sau filme, posibil sa se aplice numai celor de stiri sau generaliste. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati sau sa actualizati la ultima versiune aplicatia DigiOnline.

Apoi, dupa ce va logati in cont, alegeti unul dintre canalele Digi Sport 1, 2, 3 si 4, Digi 24, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Film Now, Realitatea Plus, Prima TV sau Aleph News. Veti observa ca in partea stanga/sus, apare scris “Inregistrari TV”. Dati click acolo si vedeti in reluare anumite emisiuni sau documentare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des