Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Descarcă imaginile de fundal Samsung S24 prin Phone Walls

Published

on

Le găsiți pe absolut toate acolo, cred că sunt și cele de tip live wallpaper. Nu am testat să văd dacă sunt și acestea, pur și simplu nu folosesc imagini video pentru wallpaper. De ce prin Phone Walls și nu prin alte mijloace?

Este cea mai bună și printre cele mai sigure aplicații de acest gen din Google Play, eu o folosesc de foarte mult timp, indiferent de telefonul pe care l-am avut. Pe scurt, această aplicație îți pune la dispoziție imagini de tip wallpaper, dar le arată numai pe cele ale producătorilor de telefoane.

Imaginile sunt la calitate mare și se setează foarte simplu și ușor. Printre producătorii de acolo sunt Samsung (adăugate recent și imaginile de fundal originale și oficiale S24), Xiaomi, Honor, Huawei, OnePlus, Tecno, Apple, Sony, HTC, Meizu, Vivo, Google, Nothing, etc.

Advertisement

Descarcă imaginile de fundal Samsung S24

Sunt imagini de fundal pe care acești producători le-au avut pe telefoane, de-a lungul anilor. Deci, dacă doriți să obțineți noile imagini de fundal din seria Galaxy S24, atunci sunteți în locul potrivit. Instalați aplicația de AICI (link către Google Play), o instalați și gata, de acolo vă alegeți imaginea dorită.

Sunt mai mult de 4000 de imagini de fundal 4K exclusive, peste 25 de categorii, bune și în cazul în care căutați ceva special pentru Amoled. Aplicația aceasta are peste 500.000 de instalari.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des