Connect with us

Stiri despre telefoane

Disney+ in Romania dupa prima saptamana, top 10 filme si seriale

Published

on

Disney+ in Romania dupa prima saptamana, top 10 filme si seriale, un clasament pus la dispozitie de catre cei de la justwatch.com, sursa despre care am mai discutat, una care pe langa aceste statistici, ne informeaza si in legatura cu ceea ce poate fi vizionat pe platformele de streaming video, analize, noutati, ghiduri, etc.

A trecut o saptamana de cand s-a lansat la noi in tara platforma Disney si daca inca nu aveti cont (29 lei pe luna sau 299 lei pe an), puteti sa va faceti o idee asupra titlurilor pe care romanii le-au ales in scurta perioada. Astfel, in cele ce urmeaza, vedem un clasament al celor mai urmarite 10 filme seriale, dar si artistice.

disney top 10Observati ca nu sunt neaparat titluri noi, poate ca deja ati vazut Home Alone, Avatar sau Prometheus. Titluri nu chiar 100% noi nici in dreptul serialelor, vedeti statistica in captura de mai jos. Familia Simpson, Anatomia lui Gray, Dosarele X sau The Walking Dead, filme seriale care s-au bucurat de un mare succes de-a lungul timpului.

disney plus seriale top

TOP 10 filme si seriale Disney+ in Romania – Platforma este una ce pune la dispozitie utilizatorului mii de ore de seriale TV, filme și producții originale, exista conținut adecvat varstei cu opțiunea de control parental sau vizionarea pe 4 ecrane simultan pe dispozitivele preferate, descarcari nelimitate pe 10 dispozitive și posibilitatea de a crea pana la 7 profiluri diferite. Redare 4K UHD, Dolby Vision și Dolby Atmos pe dispozitivele compatibile, fără costuri suplimentare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des