Connect with us

Stiri despre telefoane

Este oficial, Huawei Mate 20X va fi un telefon de gaming

Published

on

Huawei Mate 20X va fi un telefon de gaming, anuntul a fost facut pe pagina oficiala de Twitter, Huawei Mobile. 16.10.18 este data ce apare in cadrul postarii respective, probabil ca el va fi prezentat impreuna cu seria noua Mate 20. Nu se stie daca in cadrul evenimentului de lansare acest telefon va fi dezvaluit numai un prototpip sau daca Huawei Mate 20X va fi disponibil pentru cumparare.

Cert este ca cei de la Huawei sunt “pe val” in aceasta perioada, un lucru mai putin placut pentru Samsung, cert este ca o asemenea concurenta este benefica pentru utilizatorul final.

Ce inseamna pana la urma un telefon de gaming? Ne asteptam ca Huawei Mate 20X sa aiba un display cu o rata de refresh de cel putin 120Hz, procesor de top (cel mai probabil Kirin 980), multa memorie RAM, accesorii speciale si nu in ultimul rand, un sistem de sunet avansat si un grip excelent.

Advertisement

Huawei Mate 20X

Probabil, Huawei Mate 20X va concura direct cu Xiaomi Blackshark, Asus ROG Phone sau Razer Phone. Nu sunt cunoscute la ora actuala multe detalii tehnice, aparent, acest telefon va avea un display urias cu o diagonala de 7.21″, tehnologie OLED si o rezolutie 2240×1080 pixeli.

Telefonul ar trebui sa aiba si o baterie de mare capacitate, posibil ca memoria RAM sa ajunga pana la 8GB iar cea interna pana la 512GB. Ramane de vazut ce se va intampla la Londra, pe 16 octombrie.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des