Acasă Stiri Android Si Noutati Evolio Aria 9.0 – Una Dintre Cele Mai Slabe Tablete

Evolio Aria 9.0 – Una Dintre Cele Mai Slabe Tablete

1
nofollow

Evolio Aria 9.0 – Una Dintre Cele Mai Slabe Tablete

Nu inteleg de ce in anul 2014, firma Evolio lanseaza astfel de tablete cu specificatii atat de slabe, dupa ce dadea semne ca intra pe drumul cel bun prin lansarea unui telefon performant, Evolio X6 sau a unei serii de tablete de calitate.

Iata ca astazi, Evolio graseste iarasi si lanseaza tableta Evolio Aria 9.0, o tableta cu un ecran atipic de 9 inci si specificatii demne de anul 2011, specificatii pe care le voi comenta in cele ce urmeaza.

-Nu inteleg  ce cauta rezolutia de 480×800 pe un ecran mare de 9 inci. Aceasta rezolutie este deranjanta chiar si pe tabletele mici de 7 inci sa nu mai vorbim de diagonale mai mari cum este cazul si tabletei despre care vorbim in acest articol. Toate firmele importatoare din Romania au renuntat la aceasta rezolutie slaba de ceva vreme, dar Evolio bate pasul pe loc sau chiar inapoi. Nu vei avea parte niciodata de o experienta multimedia de calitate sau cel putin decenta pe un asemenea panou.

ddd Evolio Aria 9.0 - Una Dintre Cele Mai Slabe Tablete

– Memoria RAM este de numai 512 MB. Iarasi o alegere gresita deoarece va lucra impreuna cu un procesor destul de slab de tip Allwiner A23, procesor tactat la 1.5 Ghz de tip dual core.

– Nu ni se specifica pe site-ul oficial ce fel de procesor grafic gasim pe aceasta tableta. Lipsesc din descriere si alte specificatii tehnice.

– Tableta NU dispune de GPS, conectivitate 3G sau Bluetooth.

– Memoria interna este de 8 GB.

Nu inteleg de ce nu primim informatii utile precum tipul de ecran oferit (IPS, TFT, LED, etc) sau tipul procesorului grafic folosit.

ddd Evolio Aria 9.0 - Una Dintre Cele Mai Slabe Tablete

Inteleg ca puterea de cumparare a noastra este scazuta dar nu ne oferiti astfel de produse ce nu mai corespund cerintelor actuale, produse depasite cu mult din punct de vedere hardware si cu un design indoielnic.

Personal, consider ca aceasta tableta nu trebuia lansata, cel putin nu in anul 2014, an in care concurenta ofera tablete cu internet gratuit, toata gama de conexiuni, procesoare puternice si de ultima generatie.

Pretul tabletei este de 399 lei in conditiile in care chiar ieri vorbeam aici de o tableta de 10 inci mai dotata cu un pret identic.

Concluzia mea: Aceasta tableta trebuia lansata in anul 2010.

 sursa foto

1 COMENTARIU

  1. Pana si tableta Evolio Quattro 3G e mai buna decat Evolio Aria 9.0.Evolio Quattro 3G are processor quad-core 1.3 Ghz Cortex A7,si ce daca e de 7.85 Inch??? ca e mai bine asa cu o tablet mai micuta ca nu trebuie nici prea mica (cum e E-boda izzycomm Z700 II) dar nici pra mare (cum e de exemplu iPad Pro ca are vreo 11-12 inch) cea mai potrivita dimensiune la tableta este sa vie de minim 7.85 inch si maxim 9 inch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here