Acasă Stiri Android Si Noutati Evolio risca dar lanseaza un gadget interesant, scuter Evolio XBoard

Evolio risca dar lanseaza un gadget interesant, scuter Evolio XBoard

2

Evolio XBoard este un gadget interesant, un vehicul electric ce la prima vedere impresioneaza, acest gadget costa 1499 lei si a fost lansat oficial astazi, 14.03.2016.

Evolio XBoard permite deplasarea prin simpla schimbare a centrului de echilibru, giroscopul interior si pedalele sensibile la presiune determina rapid directia in care conducatorul vrea sa se deplaseze, astfel incat miscarea sa fie cat se poate de naturala.

Evolio XBoard cantareste 13Kg, este disponibil in 3 versiuni de culoare, are un acumulator Samsung de 4.4AH, se deplaseaza cu maxim 12km/h si are o autonomie de 15 pana la 18 km, avand nevoie de 2 ore pentru incarcarea completa a bateriei.

erer Evolio risca dar lanseaza un gadget interesant, scuter Evolio XBoard

Acest gadget este disponibil incepand cu 16 martie, pretul fiind de 1499 lei, primele 100 de bucati, din 11 aprilie acest gadget va costa 1999 lei. Asa cum fac de obicei, caut si varianta din China deoarece acest gadget este cu siguranta fabricat acolo si rebranduit, am gasit ceva aproape identic pe gearbest.com la pretul de 250$, adica aproape 1000 de lei. Desigur ca este mult mai avantajos sa cumperi un gadget de acest gen de la noi din tara deoarece beneficiati de garantie, probabil ca Evolio XBoard are 2 ani garantie. Spuneam ca in China exista ceva asemanator, AICI vedeti ofertele.

67 Evolio risca dar lanseaza un gadget interesant, scuter Evolio XBoard

Din pacate, nu am gasit alte date tehnice, insa un clip demonstrativ puteti vedea mai jos:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Vp0G62uKEOw[/wpsm_video]

666 Evolio risca dar lanseaza un gadget interesant, scuter Evolio XBoard

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here