Acasă Ceasuri inteligente Evolio X Watch primul ceas inteligent romanesc

Evolio X Watch primul ceas inteligent romanesc

7

Evolio X Watch primul ceas inteligent romanesc – Evolio X Watch este primul ceas aflat sub brand romanesc, el fiind lansat astazi de catre firma Evolio la un pret de 399 lei, livrarile incepand cu luna octombrie. Ceasul a fost anuntat fix acum un an de zile, initial era programata lansarea lui la inceputul lui 2015 dar iata ca cei de la Evolio au amanat acest eveniment cu cateva luni bune, asta pana astazi.

Este cu siguranta un rebrand al unui ceas chinezesc, Evolio X Watch fiind capabil de initierea apelurilor telefonice, expedierea mesajelor predefinite, dispune de functie antifurt, senzor cardiac, reminder sedentarism, pedometru, poate afisa caloriile consumate si poate analiza calitatea somnului.

hhhhh

Ecranul acestui ceas inteligent este unul rotund cu diagonala de 1.22″ si rezolutia 240X240 pixeli. Este disponibil in doua variante, negru sau argintiu fiind compatibil cu sistemul de operare Android dar si IOS, asigurand o autonomie de 2 pana la 5 zile de functionare.

Pretul ceasului Evolio X Watch este de 399 lei (precomanda de la 1 octombrie la un pret de 249 lei, de la jumatatea lunii octombrie acesta va costa 399 lei. Gasiti pe aliexpress modele identice la maxim 210 lei.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

7 COMENTARII

  1. Olviu va lansa un ceas cu cuc in cel mai bun caz. Problema e la ce abator mergi cu el cind se defecteaza avand in vedere deficientele la capitolul service si relatii cu clientii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here