Acasă Telefoane Chinezesti Exclusiv – Elephone stinge lumina? Telefoane chinezesti in 2020?

Exclusiv – Elephone stinge lumina? Telefoane chinezesti in 2020?

7
nofollow

Elephone ar avea si ei probleme, am discutat deja despre problema telefoanelor chinezesti in 2019, insa in acel articol, nu pomeneam despre Elephone. Si ca o ironie, intrebam atunci “cine urmeaza?”.

Se pare ca vor urma chiar acestia, pentru moment sunt inofrmatii pe care le-am primit dintr-o sursa extrem de credibila, una ce se “invarte” in acest domeniu. Elephone este singurul producator mai mic din China pe  care l-am apreciat cu adevarat.

elephone u2 pro elephone

Si asta deoarece au incercat cu totul altceva. Au fost primii care au dezvaluit un telefon cu procesor Snapdragon, modelul U PRO. Si nu au spus stop atunci (2017), au continuat sa ne arate modele mai calitative si mai interesante.

Unele tot cu Snapdragon, altele cu 5 camere foto sau retractabile, terminale cu display 3D, etc. Se pare ca nu pot convinge publicul. Este si greu sa o faca. De ce ar cumpara cineva un Elephone cu Snapgragon la 350 USD (exemplu), cand ar putea achizitiona pentru acelasi pret, un Xiaomi, Samsung, Huawei, etc?

Iata si poze cu birouri inchise permanent:

De la inceputul lui 2019, se tot chinuie sa stranga fonduri pe indiegogo.com, fonduri necesare pentru productia unor anumite modele. Se pare ca nici aceasta strategie nu a dat roade. Recent, discutam despre telefonul Energizer cu acumulator de 18.000 mAh, proiect oprit tot din lipsa de fonduri, tot un fail pe platforma Indiegogo.

elephone
Elephone

Un fail pare a fi si modelul Elephone PX. S-a tot vorbit mult timp despre el, compania ne-a oferit multe informatii. Insa, degeaba, nimic concret pana acum. Site-ul oficial este activ pentru moment, dar nimic schimbat acolo de ceva timp.

Practic, in magazinele online, in ultima perioada nu am mai vazut nimic nou de la Elephone, exceptand un model destul de banal, A6 Mini. Ramane de vazut ce se va intampla pana la inceputul anului 2020, insa nu cred ca vesti chiar foarte bune, dinspre Elephone. Intrebarea ramane. Cine urmeaza?

7 COMENTARII

  1. Cred că toate firmele astea mici o să dispară complet, și foarte bine. Întotdeauna au avut produse inferioare marilor brand-uri, atât pe partea de hardware, construcție, calitate a componentelor, preț și mai ales software. Efectiv nu pot concura cu marile brand-uri și oamenii nu cumpără și pe bună dreptate.

    • Brandurile mari or să aibă mereu produse mult mai scumpe, raportat la prețul acestor telefoane mai puțin cunoscute. Culmea e ca, degeaba vorbești, sunt si ieftine si bune.
      Firme , gen Samsung, sau Iphone, baga fff mulți bani în reclame, bani pe care îi plătește omul de rând.
      Si daca tot vorbești de calitate, cred că ai uitat de problemele cu acel Samsung Note, acele telefoane care luau foc. Ai uitat , cred.

  2. Asa se intampla cand produci low cost, dar si low quality. Nu prea mai are lumea incredere sa cumpere. Si daca ai si suport tehnic si update-uri aproape zero, e clar ca nu vrea nimeni sa se bage in asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here