baterie

F64 strica anul acesta Black Friday 2015

F64 strica anul acesta Black Friday 2015

F64 strica anul acesta Black Friday 2015 – Nu am nimic cu ei, nu-i cunosc, nu am colaborat insa mi se pare ca este o idee gresita si personal nu-mi place si tot personal imi expun aceasta parere in acest articol!

Cel putin, multe magazine online au ajuns sa desfasoare anul acesta campanii de tip Black Friday -am avut din cate stiu unul de vara, unul de primavara, reduceri peste reduceri si multe astfel de campanii, bune pe de o parte dar rele atunci cand folosesc termenul “BlackFriday” De ce? Pentru ca sarbatoarea cumparaturilor, asa cum este Black Friday este importata de peste oceane si acolo se tine numai in ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Din pacate, la noi Vinerea Neagra incepe sa devina usor orice altceva decat ceea ce ar trebui sa fie si anticipez ca daca lucrurile merg asa in 2-3 ani clientii nu vor mai da importanta acestui eveniment.

1111sdsdsd

Nu inteleg de ce nu pot toate magazinele sa ne ofere ceva de calitate intr-o singura zi pentru ca toti clientii sa poata sa compare ofertele, preturile si sa au de unde sa aleaga si nu inteleg de ce F64 organizeaza BlackFriday 2015 in perioada 23-25 octombrie… Haideti sa sarbatorim Craciunul cu o luna mai devreme, traim in Romania si totul este posibil, ne intereseaza numai castigurile.

Oricum, eu le urez bafta si vanzari uriase, insa ceva nu-mi place!