Acasă Stiri Android Si Noutati Fara Facebook pe telefoanele Huawei, nici WhatsApp sau Instagram

Fara Facebook pe telefoanele Huawei, nici WhatsApp sau Instagram

2

Fara Facebook pe telefoanele Huawei, nici WhatsApp sau Instagram – Este inca o lovitura pe care o incaseaza compania Huawei, a cata oare? Astazi, aflam ca Facebook suspenda preinstalarea aplicatiilor dezvoltate de ei pe telefoanele Huawei.

Si stim ca aplicatia Facebook nu este singura dezvoltata de aceasta companie. Acum, sunt doua vesti. Una buna si una mai putin placuta. Si ca sa incepem cu cea mai putin placuta, aflam ca telefoanele Huawei noi nu vor mai veni in meniu cu aplicatiile Facebook, WhatsApp şi Instagram.

fara facebook pe telefoanele huawei

Vestea buna este ca cei ce deja au un telefon produs de catre Huawei, vor putea sa foloseasca in continuare Facebook, vor primi chiar si actualizari. Avand in vedere ca aplicatiile Facebook sunt extrem de utilizate si apreciate, ne intrebam cine isi va mai dori un smartphone fara aceste retele de socializare?!

Pana acum, cei de la Facebook au refuzat sa spuna de cand va intra in vigoare masura.

fara facebook pe telefoanele huawei

Conform adevarul.ro, Twitter si Booking.com ar fi alte platforme care ar putea spune STOP. Dar reprezentantii acestor platforme nu au vrut sa comenteze, asa cum au procedat si reprezentantii Huawei.

Ne reamintim ca in luna mai (2019), SUA au interzis companiilor americane sa livreze tehnologie catre gigantul Huawei, toate acestea pe fondul acuzatiilor de spionaj. Asteptam si luna august 2019, atunci expira cele 90 de zile (de respiro) pe care cei de la Google le-au acordat companiei Huawei.

Apoi, vom cunoaste daca Huawei va mai avea voie sa foloseasca sistemul de operare Android si daca da, sub ce forma. Am aflat recent ca Huawei lucreaza la propriul sistem de operare, acesta se numeste ARK OS.

Conform sursei citate anterior “Grupul Huawei a anunţat ca era pregatit pentru masura luata de Washington şi va trece peste orice problema. Insa, potentiali clienti ai magazinelor din Europa şi Asia, au spus ca sunt reticenţi sa cumpere telefoane din cauza incertitudinilor, iar unii analisti prevad o scadere semnificativa a vanzarilor de telefoane mobile sub brand Huawei.”

sursa

2 COMENTARII

  1. FB funct ok in orice browser. Ca fapt divers ,nu am folosit aplicatia fb deloc ci doar in chrome dar la fel de bn merge si in dolphin…etc
    Deci oricat s-ar stresa “al de Trumpet ..”- nimic deosebit pana acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here