Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Funcție nouă în WhatsApp: partajarea documentelor

Published

on

WhatsApp, populara aplicație de mesagerie, lucrează la implementarea unei noi funcții de partajare de fișiere, inspirată de funcționalitatea Quick Share disponibilă pe telefoanele cu Android.

Caracteristică promite să faciliteze partajarea rapidă și eficientă a fișierelor între utilizatori, cred că ar fi ceva util.

Cum funcționează partajarea documentelor în WhatsApp

Conform informațiilor oferite de WABetaInfo, un site recunoscut pentru dezvăluirea funcțiilor WhatsApp în faza de testare, noua opțiune va permite utilizatorilor să partajeze fișiere de până la 2 GB cu persoane din lista lor de contacte.

Advertisement

Pentru a iniția transferul, utilizatorii vor trebui să acceseze o nouă secțiune denumită “Persoane Apropiate” și să miște telefonul pentru a genera o cerere de partajare.

Funcție nouă în WhatsApp partajarea documentelor

Destinatarul va trebui să deschidă aceeași secțiune pe propriul dispozitiv și să agite telefonul pentru a vedea și a răspunde la cererea de partajare.

Procesul de partajare este securizat prin criptare de la cap la coadă, asigurând confidențialitatea transferului între expeditor și destinatar. Noua funcție va ascunde numerele de telefon ale ambelor părți pentru a proteja și mai mult confidențialitatea utilizatorilor.

Acum, funcția este disponibilă doar pentru utilizatorii de WhatsApp Beta pe Android, dar se preconizează că va fi lansată în curând și pentru utilizatorii iOS și generali.

Advertisement

Ne așteptăm să fie inclusă într-o actualizare viitoare a aplicației WhatsApp, aducând o nouă modalitate practică și sigură de partajare a fișierelor între utilizatori.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des