Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy A72 ar putea fi primul mid-range cu stabilizare optica

Published

on

Samsung Galaxy A72, acesta ar putea fi unul dintre primele telefoane mai accesibile care va avea camere cu stabilizare optica. Este o functie pe care o consider utila si in prezent, intalnita pe terminalele mai scumpe.

Observam de ceva vreme ca pana si cele mai ieftine telefoane au devenit mai performante si de ce nu, mai puternice. Pana si modelele de 700 lei pot oferi performante multumitoare, sa nu mai spunem despre un mid-range adevarat.

Teoretic, poti cumpara un smartphone la 2000 lei, insa unul care iti va oferi o satisfactie deplina, in cazul in care nu esti extrem de pretentios si te multumesti fara rezistenta la apa, diversi senzori, conectivitate 5G sau diferite functii prin meniu.

Advertisement

galaxy a72

In prezent, exista o varianta mai accesibila de stabilizare a senzorilor foto, ma refer la cea electronica. Dar din pacate, rezultatele sunt putin vizibile si daca nu apelezi la un gimbal dedicat, rezultate bune nu vei avea.

La inceputul anului, am facut un articol in care aratam aproape toate telefoanele care au stabilizare optica. Dar daca vreti sa aflati mai multe despre aceasta tehnologie, puteti citi inclusiv acest articol.

Cand ar putea sosi acest Samsung Galaxy A72? Daca producatorul pastreaza traditia, nu mai devreme de luna ianuarie a anului 2021 si pana atunci, vom mai avea destule ocazii sa discutam despre el.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171