Acasă Stiri despre telefoane Galaxy M13, inca un mid-range pregatit de Samsung

Galaxy M13, inca un mid-range pregatit de Samsung

0

Galaxy M13, inca un mid-range pregatit de Samsung, unul care apare acum in imagini reale, semn ca lansarea nu este deloc departe. Probabil ca nici nu este nevoie sa ne uitam prea mult la pozele acestea pentru a afla cum va arata noul telefon al acestui producator, este suficient sa ne gandim la restul modelelor din gama “M”.

Galaxy M13

Mai exact, nimic nou, un design deja cunoscut si des utilizat de catre acest mare producator. Ne dam seama ca nu va costa mult, ecranul tradeaza capitolul ce tine de pret. Un notch de tip picatura de apa si margini ale ecranului nu foarte inguste, probabil un body ratio nu foarte stralucit. Ramane de vazut daca va fi un IPS sau un AMOLED, Samsung Galaxy M13 ar putea sa ne surprinda cu varianta mai buna.

samsung m13Destul de clasic si daca privim spre partea din spate, una fabricata din plastic. Deja Samsung nu mai ofera sticla nici pe anumite telefoane mobile cu pretentii mult mai mari. Zona camerelor foto seamana cu ceea ce vedem deja pe gama “Galaxy A 2022″, exemplele pot continua. Momentan, nu se cunosc alte detalii importante.

 

REVEDEȚI PREZENTAREA
Galaxy M13
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
galaxy-m13-inca-un-mid-range-pregatit-de-samsungGalaxy M13, inca un mid-range pregatit de Samsung, unul care apare acum in imagini reale, semn ca lansarea nu este deloc departe. Probabil ca nici nu este nevoie sa ne uitam prea mult la pozele acestea pentru a afla cum va arata noul telefon...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.