Connect with us

Stiri despre telefoane

Galaxy NOTE 20 Ultra, fara refresh 120Hz la rezolutie QHD+

Published

on

Ice Universe face o noua dezvaluire prin intermediul Twitter, trebuie sa spunem ca este cea mai buna sursa si cea mai credibila, inclusiv in materie de zvonuri. De data aceasta, ne da inca o veste in legatura cu Galaxy NOTE 20 Ultra.

Veste care ar putea sa nu-i bucure pe fanii Samsung sau pe cei care vor sa dea o precomanda pentru telefon, inca din prima zi (probabil dupa 10 august 2020).

Suntem informati ca acest model de telefon, nu va avea suport pentru rata de refresh de 120Hz, dar numai atunci cand se opteaza pentru rezolutia maxima, QHD+.

Advertisement

rata refresh samsung

O tragedie nu va fi, probabil este o decizie luata pentru a creste autonomia si mai mult ca sigur, utilizatorul se va multumi cu 90Hz. Deja telefonul incepe sa prinda contur si multe mistere nu mai sunt, nu in ceea ce priveste aspectul.

Desi anumite schimbari vor fi facute la exterior, ele nu pot fi numite importante. Deja am vazut un clip cat se poate de real cu o versiune de Galaxy NOTE 20, chiar si o comparatie cu vechea generatie.

Am putut observa si faptul ca S-PEN are practic aceleasi dimensiuni si ca el poate fi introdus fara probleme inclusiv intr-un Note 10. Poate ca partea frontala ar fi meritat mai multa atentie.

Advertisement

Initial, vor fi cel putin doua versiuni de Note 20 si chiar vor fi usor diferite. Si cand spun diferite, nu ma refer numai la diagonala ecranului. Dar acestea sunt detalii care vor fi lamurite in data de 5 august 2020, moment in care Samsung va prezenta oficial noua gama. In poza de mai jos, vedem un Note 10 langa un Note 20.

note 20 randare

Nu ar fi exclus sa asistam la primul Galaxy Note cu o diagonala de peste 7 inch! Destul de probabil, mai ales ca S20 ULTRA (6.9″) mai avea putin si spargea aceasta bariera!

Este posibil ca Note 20 sa aiba si un ecran usor mai ingust, iata o alta poza in care este pus langa un Note 10 (pozitia butoanelor pare si ea a fi schimbata):

Advertisement

Galaxy NOTE 20 Ultra, fara refresh 120Hz la rezolutie QHD+

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171