Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!

Leagoo SHARK 1 a devenit de ceva vreme telefonul meu personal si ne intelegem extrem de bine, totul e aproape perfect si pe placul meu. Adica ecran mare de 6″, octacore, 3GB RAM, dar si rezolutie FHD 1080p plus interfata camerei customizata si un meniu stilizat frumos. Am pus un review complet AICI, video si text, acum am sa pun fotografii in detaliu cu el, asta in caz ca va intereseaza in mod direct telefonul sau poate din curiozitate vreti sa stiti cum este construit un telefon destul de performant din China si cu pret de bun simt asa cum imi place mie sa spun.

Telefonul costa si la ora actuala in jur de 169 USD si face chiar toti banii, bateria de 6000 mAh se incarca repede, si tine mult, incarcatorul cu tehnologia de incarcare rapida isi face bine treaba. De pe aliexpress.com am cumparat si o husa cu “fereastra” pentru el, acolo apare ceasul, apar notificarile, mesajele de tip SMS sau mail dar si pot accepta sau refuza un apel.

Fata de alte huse si alte telefoane, nu pot customiza aceasta fereastra si nici nu pot intra in setarile telefonului. Leagoo Skark 1 este chiar un telefon bun, bine construit, ecran foarte bun si cu rezolutie mare, margini subtiri si fara banda neagra inestetica.

CITESTE SI:  Specificatii complete pentru Vernee MIX 2 cu 6GB RAM

Am reusit sa-l scap de vreo 2 ori pe jos si a trecut cu bine testul, in unele poze se vad urmele cazaturilor. Nu avem acces la baterie, telefonul este destul de greu dar nu este foarte gros, intalnim si un senzor infrarosu pe care nu am reusit sa-l folosesc, as fi vrut o mai mare atentie la detalii din partea celor de la Leagoo in finisaje. Pe o scara de 0 la 100 as ar merita conform exigentelor mele cam 90…

Galerie foto Leagoo SHARK 1

DSC_0239 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0238 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0237 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0236 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0226 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0224 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0223 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0222 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0219 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0218 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0217 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0216 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0215 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0214 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0211 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0209 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0208 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0207 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0205 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0204 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0203 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0202 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0201 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0200 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0198 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0197 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0196 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0195 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0194 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0193 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0192 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0191 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0190 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0189 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0239 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0238 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0237 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0236 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!DSC_0226 Galerie foto Leagoo SHARK 1, marele rechin in toata splendoarea!

15 COMMENTS

  1. frumos…la aspect seamana cu lenovo-ul meu. Doar ca eu am dat doua ori mai mult pe el si la specificatii e in jumate decat asta. 🙁

  2. Sa-l porti sanatos, oricarui pasionat de telefoane ii plac cele cu display mare? “Am pus un review complet AICI” doar ca nu se poate da click. ce versiune de android?

  3. Eram curios de taxele vamale deoarece as vrea sa il achizitionez , iar in Europa nu este disponibil in stock 😀

  4. Mersi mult , stiu ca merita … Inca o intrebare 🙂 Dupa noul update , parca din mai … , s-a optimizat consumul bateriei de catre sistem ? Se simte treaba asta?

  5. Bateria oricum e super super ok, nu am observat ceva spre bine sau spre rau, oricum ma tine pe mine clar peste o zi si eu stau non stop pe el. Dar nu ma joc…la faza asta nu stiu cum sta. Oricum, bateria este super buna si se incarca rapid.

  6. Te salut. Ai vazut cumva prin “magazine” , huse simple , din silicon ? Stiu ca tu ti-ai luat de pe Ali , dar eu vreau ceva simplu , doar pt. spate si mi-e cam groaza sa iau toate “gearbest-urile” la rand . Eu l-am comandat auriu (am senzatia ca scoate in evidenta mai bine marimea ecranului ) , il are Tinydeal-ul in depozit European , dar sunt foarte tentat si de un Xiaomi Mi Max . Probabil ca va urma . Pacat ca nu implementeaza mai mult incarcarea whireless , mi se pare foarte practica , toti sunt tentati de carcase metalice . Elephone P9000 a incercat ceva dar a pus baterie mica si capacul acela pentru spate care aduna amprente la greu .

  7. Salut!Vreau sa îmi iau Leagoo shark 1 de pe Gear Best.Te rog sa îmi spui cat timp durează pana îmi vine pachetul și il pot plăti atunci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here