Acasă Stiri Android Si Noutati Gest umanitar facut de Allview in contextul pandemiei de Coronavirus

Gest umanitar facut de Allview in contextul pandemiei de Coronavirus

0

Gest umanitar facut de Allview in contextul pandemiei de Coronavirus

Allview face in aceasta perioada inca un gest frumos, unul binevenit in contextul pandemiei cu care ne confruntam toti. Recent, scriam intr-un articol despre faptul ca brasovenii vor incepe productia de masti chirurgicale, chiar in Romania.

Nu stiu daca cele 150.000 de masti sunt produse la noi in tara, mai putin conteaza. Cert este ca in perioada urmatoare, Allview va dona Direcțiilor de Sanatate Publica din țară, nu mai putin de 150.000 de masti.

#stai acasa by allview allview va incepe sa produca masti chirurgicale! iata si restul demersurilor

Si o face pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului coronavirus. In acelasi timp, cei de la Allview, vor mai dona alte masti de protecție altor instituții, ONG-uri sau forme de organizari sociale, toate cu un scop umanitar.

Iata comunicatul de presa, integral:

Direcțiile de Sănătate Publică vor primi 150.000 de măști, pentru a asigura necesarul nevoilor imediate atât pentru angajații acestora, cât și pentru personalul instituțiilor din județ, direct implicate în lupta cu COVID-19.

„În această perioadă este important să dăm dovadă de solidaritate, empatie și implicare. Primii care ne-au arătat prin propriile fapte toate acestea, sunt cei aflați la datorie zilnic în lupta împotriva pandemiei de coronavirus: personalul medical din spitale, personalul de pe ambulanțe, angajații DSP, polițiștii,
jandarmii și toți cei care, prin natura serviciului, sunt supuși pericolului de a contacta virusul.

Prin aceste donații ne dorim două lucruri, să le arătăm recunoștința față de eforturile depuse de ei dar și să îi ajutăm
să diminueze riscurile la care se supun.” a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

În perioada următoare, compania va dona și altor instituții, ONG-uri sau forme de organizări sociale cu scop umanitar, pentru a contribui la reducerea transmiterii comunitare a virusului COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here