Acasă Stiri despre telefoane Google da lovitura, adio programe de navigare prin GPS

Google da lovitura, adio programe de navigare prin GPS

3

Google da lovitura, adio programe de navigare prin GPS – Google este nr 1 cand vine vorba de internet, fiind motorul de cautare preferat si el face regurile cand vine vorba de navigarea pe internet si sa nu uitam de sistemul de operare Android care este fara indoiala cel mai raspandit sistem de operare mobil.

Daca pana acum cand venea vorba de navigare GPS cu totii cautam in Google Play softuri gratuite sa nu necesite conexiunea de date mobile activata, din iarna lucrurile se vor schimba deoarece Google Maps va oferi suport GPS offline complet!

wqe

Practic, vom putea folosi sistemul de orientare Google Maps – adică GPS-ul din Google Maps – chiar şi fără acces la internet. Google tocmai a prezentat o versiune demo a sistemului, care permite orientarea pas cu pas, ca într-un GPS obişnuit, dar arată şi recenziile utilizatorilor pentru diverse locuri – de asemenea, sistemul permite şi funcţia de căutare pentru locuri şi adrese în modul off line.

Jurnaliştii care au asistat la prezentare spun că totul a fuincţionat foarte bine şi rapid. Cei de la Google au folosit pentru demonstraţie un smartphone pus în modul avion – deci fără acces la net sau la reţeaua de telefonie mobilă. sursa 

Mai mult, YouTube dar si alte site-uri deschise in Google Chorme vor fi disponibile pentru navigarea in mod offline si toate clipurile deschise in YouTube vor putea fi salvate pentru o redare offline timp de doua zile. Nu este doar un zvon deoarece oficialii Google au si facut un test recent la la Google I/O in care au pus un telefonul in mod avion si aplicatia Google Maps a functionat in continuare fara probleme oferind indicatii despre traseu. 

Nu trebuie decat sa mai asteptam cateva luni pana cand vom avea Google Maps ofline la discretie, in mod gratuit! Cand vine vorba de harti, cu siguranta Google sta cel mai bine.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.