Acasă Aplicatii telefoane Android Gps Gratuit In Waze Pentru Android

Gps Gratuit In Waze Pentru Android

0

Si chiar mai mult de atat, Waze fiind si o aplicatie sociala ce castiga teren si tot mai multi utilizatori pe zi ce trece.

Waze este o aplicație distractivă de navigație și trafic în timp real ce se bazează pe hărți generate de utilizatori, cu o comunitate de peste 50 milioane conducători.

Unește-ți forțele cu ceilalți șoferi din apropiere pentru a fi mai isteți prin trafic, salva timp, economisi bani pe carburant și de a ușura naveta zilnică a tuturor.

Doar prin simpla deplasare prin împrejurimi cu Waze deschis, ajuți deja comunitatea ta locală de șoferi cu o tonă de informații din trafic în timp real.

Poți, de asemenea, raporta în mod activ accidente, pericole, poliție și alte evenimente pe care le observi pe drum și primești și tu la rândul tău informații de pe ruta ta.

Găsești cel mai ieftin carburant. Waze, de asemenea, face distractiv și simplu pentru a te întâlni și de a te coordona cu prietenii pe drum.

1

Totul este despre a contribui și de a beneficia de „bunul comun” din trafic, așa că hai și tu la bord și implică-te acum în comunitatea șoferilor din zona ta!

1

 -Rutare live bazată pe informații în timp real din trafic și de pe drum, generate de comunitate
-Alerte de pe drum furnizate de comunitate, ce includ accidente, pericole, filtre poliție, radare, drumuri închise și altele
– Navigație vocală completă
-Re-rutare automată pe măsură ce condițiile de pe drum se se schimbă
-Învață automat destinațiile tale frecvente, orele de navetă și rutele preferate
-Găsește benzinăria cu prețul cel mai mic la carburant
-Navigare către evenimentele Facebook cu doar o atingere de ecran 
-Vezi prietenii de pe Facebook ce conduc către același loc
-Notifică pe oricine că ești pe drum trimițându-le o estimare a timpului sosirii (ETA) și o legătură către o pagină live care te arată în timp ce conduci
-Câștigă puncte și urcă în rang în cadrul comunității tale pe măsură ce contribui cu informații de pe drum
-Hărți live ce sunt constant editate și actualizate de comunitatea editorilor de hărți Waze

Descarca gratuit desc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.