Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei P50 ar putea utiliza obiective foto interschimbabile

Huawei P50 ar putea utiliza obiective foto interschimbabile

0

Poate este putin cam devreme sa discutam despre Huawei P50, telefonul nu este asteptat pe piata inainte de primavara anului 2021. Sa vedem ce se mai intampla pana atunci in SUA, ce se mai aude de Coronavirus, multe se pot intampla.

Totusi, stim ca Huawei este lider la capitolul fotografie, impreuna cu cei de la Leica sunt capabili sa ofere produse de cea mai buna calitate. Am spus fotografie, nu si video…

A aparut un zvon super interesant si daca se materializeaza, cred ca aceasta caracteristica ar urma sa schimbe putin lucrurile. De fapt, Huawei chiar a patentat o solutie de acest gen.

Aceste date au fost zarite in Oficiului pentru Proprietate Intelectuala din Uniunea Europeana, insa nu ne sunt oferite prea multe detalii. Dar putem judeca putin poza de mai jos, macar cateva concluzii suntem liberi sa tragem.

  • Huawei poate face asta, dar cu mare atentie. Pretul telefonului nu trebuie sa fie unul aberant, nu ar avea sens!
  • Mai departe, ar trebui sa puna la dispozitie utilizatorului si obiective necesare, unele de mai multe tipuri. Probabil ca acestea vor fi si ele destul de scumpe, pretul telefonului ar creste.
  • Trebuie sa gandeasca bine solutia respectiva. Sa fie sigura, destul de rezistenta la socuri si la intemperii, conexiunea sa nu se strice rapid si sa nu intre praf in zona respectiva.
  • Un telefon oarecum modular. LG G5 a oferit ceva asemanator, stim cu totii ca nu a prins!

Huawei P50 – obiective foto

Mai multe detalii nu am in acest moment, dar este un subiect extrem de interesant. Se mai nasc cateva intrebari bune. Ar fi capabil un sistem de acest gen sa tina loc unui aparat foto DSLR? Personal, nu cred ca este posibil, dar va fi oarecum o alternativa.

Va prinde bine la public, isi doreste clientul asa ceva in momentul de fata? Sunt convins ca si producatorul isi pune aceste intrebari si eventual testeaza piata. Daca se va decide ca aceasta este calea de urmat, vom mai discuta mult si bine despre Huawei P50!

via

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here