Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Huawei pare ca este fan decupaje mari, Nova 10 si lansarea in iunie

Published

on

Huawei Nova 10 este o noua serie de telefoane interesante, na ce este asteptata chiar vara aceasta. Probabil ca la inceput va sosi prin China, apoi si la nivel international, inclusiv in Romania. Am facut review pentru ambele versiuni ale actualei generatii (Nova 9) si pot spune ca merita toti banii.

Nu costa mult, au design mult peste concurenta, se misca bine, camere bine, totul ok. Desigur, ramane minusul dat de lipsa conectivitatii 5G si a magazinului de aplicatii Google, insa per total, acestea nu sunt mari impedimente acum.

Advertisement

Asa cum era de asteptat, apar si randari, unele pe care le putem crede. Spatele nu pare sa sufere modificari importante, ecranul ramane curbat pentru versiunea Nova 10 (nu cred ca si pentru SE), dar de ce sa pui doua camere de selfie in conditiile in care sunt producatori care cauta sa le ascunda si chiar au reusit sa o faca?

nova 10 huawei

Nova 10 cu doua camere selfie si decupaj mai generos

Nu este prima data cand Huawei procedeaza asa, probabil ca vor sa fie diferiti. Sa ne aducem aminte de Mate 40 sau Mate 30, ambele cu decupaje mai mari sau chiar cu un notch de mari dimensiuni. Posibil sa fie un smartphone axat pe selfie sau acolo sa existe ceva senzori speciali, ramane de vazut. Si poate ca telefonul nici nu va arata asa, este numai o randare.

Advertisement

Snapdragon 778G sau Snapdragon 7 Gen 1, procesoarele vehiculate spre a fi integrate in Huawei Nova 10. Se zvoneste ca nici acest smartphone nu ar avea conectivitate 5G, dar ca ar veni cu un accesoriu ce ar facilita conectarea la o astfel de retea. Este vorba despre o carcasa speciala, Huawei 5G Mobile Cover, aceasta se ataseaza telefonului si are un slot suplimentar pentru a introduce o cartela SIM. Asteptam sa vedem si restul dotarilor, preturile posibil sa ramana unele acceptabile, nu exagerate.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: