Connect with us

iHunt i10 4G

iHunt i10 4G
Brand: iHunt
Category: Specificatii Telefoane

Parerile noastre

Retineti ca aceste pareri se refera strict la specificatii tehnice, nu reprezinta un review detaliat! Nu garantam acuratetea specificatiilor tehnice. Partea de design este pur subiectiva.

5
  • Acumulator 5 / 10
  • Camera 5 / 10
  • Display 5 / 10
  • Dotari 5 / 10
  • Multimedia 5 / 10
  • Performante 5 / 10
  • Design 1 / 10

iHunt i10 4G nu este un smartphone cu Android, dar putem spune ca este un telefon inteligent, chiar daca ne raportam totusi la unul clasic. Dar nu clasic asa cum ar fi fost acum 10 ani, are anumite detalii chiar moderne. Cu siguranta, este destinat unor categorii de persoane, 3 la numar.

In primul rand, seniorilor. Ei prefera telefoane mobile cu butoane, cu taste mari, dar si cu un display mai generos. Sa aiba un sunet bun, alarma, RadioFM, chiar si o camera foto + conectivitate Bluetooth. Sunt dotari pe care acest iHunt i10 4G le are si pretul este unul de 175 lei.

Mai departe, acest telefon poate fi destinat si celor mici. Strict pentru a tine legatura cu parintii sau cu bunicii, bun de luat la joaca sau la scoala si pentru cateva jocuri simple, muzica sau o camera foto de baza. Nu in ultimul rand, poate fi utilizat pe post de telefon secundar. Atunci cand ai nevoie de o autonomie mai mare si de functiile de baza.

Advertisement

iHunt i10 4G se lauda cu un display color si cu o diagonala maricica pentru categoria din care face parte. Un ecran cu o diagonala de 2.8 inch, tehnologie TFT QVGA si rezolutie 320 x 240 pixeli. Nu lipseste conectivitatea 4G, un aspect important atunci cand cautam un net mai rapid sau convorbiri de o calitate mai buna.

Specificatii tehnice

GENERAL

LANSARE 2021
TIP Clasic

SOFTWARE

PROCESOR

MEMORIE

RAM 48MB
FRECVENTA Suport 2000 contacte
ROM 256MB
CARD

DISPLAY

DIAGONALA 2.8
REZOLUTIE 320 x 240 pixeli
HDR
TEHNOLOGIE TFT

DESIGN

GROSIME 13.2mm
GREUTATE 134g
SPATE DIN STICLA NU

CONECTIVITATE

DUAL SIM
4G
5G
TIP USB TIP-C
JACK AUDIO
INFRAROSU
GPS
FM RADIO

CARACTERISTICI

AMPRENTA
DUAL SIM

CAMERA

Wide VGA
DUAL PIXEL
PDAF
STAB. OPTICA

ACUMULATOR

CAPACITATE 2500 mAh