baterie

In curand apare si Xiaomi Redmi Note 6, display mare si notch

In curand apare si Xiaomi Redmi Note 6, display mare si notch

Xiaomi Redmi Note 6 va fi lansat in perioada imediat urmatoare, putem spune ca este “veriga lipsa” a acestei serii. Deja lansate sunt Redmi 6 PRO, Redmi 6 si Redmi 6A. Xiaomi Redmi Note 5, adica versiunea anterioara, a fost lansata la inceputul anului 2018.

Spuneam intr-un articol anterior ca cei de la Xiaomi ar trebui sa-si mai arunce o privire asupra denumirilor telefoanelor mobile pe care le produc, de multe ori pot aparea confuzii, este insa o alta discutie.

Cert este ca acum, Redmi Note 6 dar si Redmi Note 6 PRO au primit deja certificarile EEC (Eurasian Economic Commission) sunt disponibile si o serie de detalii tehnice. Se pare ca ambele modele vor fi propulsate de procesoare Qualcomm, modelul Snapdragon 660.

In curand apare si Xiaomi Redmi Note 6, display mare si notch

In poza de mai sus, apare chiar ecranul modelului Xiaomi Redmi Note 6. Piesa poate fi cumparata de pe aliexpress.com, costa 56USD. Este insa o buna ocazie pentru a afla cateva specificatii tehnice. Astfel, este un panou cu notch de dimensiuni reduse, diagonala de 6.18″, rezolutie 1080 x 2246 pixeli si tehnologie IPS LCD.

In curand apare si Xiaomi Redmi Note 6, display mare si notch

Sunt specificatii destul de interesante, mai adaugam si procesorul Snapdragon 660 (Xiaomi Mi A2, Elephone U PRO, Nokia 7 PLUS, Vivo X20, etc), doua camere foto principale (16MP si 5MP), plus memorie RAM de 3/4GB si ROM de 32/64GB. Pentru moment, nu sunt disponibile alte detalii tehnice, nu cunoastem nici macar premium. Cu siguranta ca toate acestea vor fi cunoscute in perioada imediat urmatoare.

Xiaomi este o companie fondata in data de 6 aprilie 2010, sediul este in Beijing, China. In 2014, compania a reusit performanta de a se clasa pe locul 3 in topul producatorilor de telefoane mobile, dupa Samsung si Apple.