Acasă Tutoriale telefon Instalare drivere ADB Android MediaTEK, metoda simpla

Instalare drivere ADB Android MediaTEK, metoda simpla

1

Instalare drivere ADB Android MediaTEK, metoda simpla – Desi am multe tutoriale pe site, tutoriale de root sau de rescriere de firmware, nu intotdeauna utilizatorii stiu cum sa le foloseasca, as spune ca principala problema este aceea ca lipsesc driverii instalati corect, moment in care apar si problemele. In sensul ca telefonul nu este recunoscut de SP Flash Tools sau de alte programe pe care le folosim atunci cand conectam un telefon la PC.

Sunt mai multe programe sau metode ce sustin ca instaleaza driveri pentru MediaTEK, insa am sa va arat in cele ce urmeaza o metoda simpla, 100% functionala, metoda ce forteaza oarecum instalarea acestor driveri.

Iata ce se intampla de fapt atunci cand voi nu reusiti sa va conectati corect telefonul la PC si sunt sigur ca nu toti stiu asta! Se intampla cam asa:

ffff

Captura de mai sus este facuta chiar pe PC-ul meu si se observa ca in dreptul “ADB Interface” apare un mic semn al exclamarii! Moment in care orice ai face, nu poti contola corect diverse programe asociate Android, sau mai bine zis, nu le poti utiliza deloc.

Rezolvarea rapida:

Descarci Driverii ADB de AICI. Dezarhivezi continutul si instalezi aplicatia:

fff

Automat, programul va detecta telefonul tau si va vedea ca lipseste ceva. Vei apasa pe “install” si apoi “install this driver anyway”, rezultatul va fi intr-un minut asta:

ddds

A disparut problema din Windows, acum ai driverii corect instalati pe PC si poti trece la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here