Acasă Tutoriale telefon Instalare Xposed, un framework destinat telefoanelor rootate

Instalare Xposed, un framework destinat telefoanelor rootate

1

Instalare Xposed, un framework destinat telefoanelor rootate – Xposed este, din nou, un framework destinat telefoanelor rootate, la fel ca si Busybox este necesar unor aplicatii pentru a functiona. Pe lângă aceste aplicații există așa numitele Modules, aplicații special create de către diveriți developeri pentru a funcționa cu Xposed. Xposed se instalează simplu, prin descărcarea aplicației oficiale de AICI și instalarea acesteia.

Vom deschide Xposed Installer și selectăm Framework 

1 (3)

Va apărea un dialog care vă avertizează de posibilitatea ca telefonul să intre în bootloop după instalarea Xposed, acest lucru nu este foarte întâlnit, însă riscul există iar voi decideți dacă vi-l asumați sau nu! Apăsați Ok dacă vreți să continuați.

2 (3)

(Nu îmi asum răspunderea pentru nici un fel de eventuală defecțiune apărută în urma folosirii acestui tutorial!!! recomand un Backup complet înainte de a instala Xposed! ) Acum, la Installation Mode avem 3 opțiuni, Classical (scriere automată, direct în patiția /system), Recovery (va scrie automat dar prin intermediul CWM, TWRP sau Philz Recovery) și o a doua opțiune Recovery (va creea o arhivă zip pe care va trebui să o instalați manual prin intermediul Recovery) 

3 (3)

În continuare voi folosi prima metodă, lăsăm selectat Classical și apăsăm Install

4 (2)

Dacă instalarea a avut succes, va apărea caseta de dialog

5 (1)

Apăsăm OK pentru a reboota telefonul ca Xposed să înceapă să funcționeze. Folosiți prima metodă, iar dacă nu funcționează, folosiți una dintre celelalte metode. După instalare, deschidem aplicația Xposed Installer și avem tab-uri pentru: Modules- De aici activăm și dezactivăm modulele Xposed instalate:

6 (1)

Download- De aici vom descărca și instala module Xposed pentru personalizare, adăugarea de noi funcții în diferite aplicații, sau îmbunătățirea performanțelor. Există o multitudine de module, unele universal, altele particularizate pentru o anumită versiune Android, pentru un anumit model de telefon sau producător.

Vom vorbi într-un alt articol despre unele dintre aceste module, mai importante care pot aduce schimbări majore experienței Android. Tutorial oferit de Mihai Cristian.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.