Acasă Stiri despre telefoane Internetul 4G de la DIGI si cele 82 de telefoanele compatibile

Internetul 4G de la DIGI si cele 82 de telefoanele compatibile

9

Internetul 4G de la DIGI si cele 82 de telefoanele compatibile – Anuntam acum cateva zile ca incepand cu luna septembrie 2015 cei de la DIGI vor avea suport si pentru retelele de telefonie 4G si au lansat chiar in exclusivitate si parteneriat cu cei de la Allview. Dar ce se intampla cu cei ce au telefoane 4G si sunt in reteaua DIGI? Este si cazul meu…

Ei bine, Digi Mobil 4G va avea frecventele de 2600 mhz TDD-LTE 38 si din cate stiu nu toate telefoanele care au modul 4G suporta aceasta frecventa. Al meu LG G3 se pare ca nu suporta:

rtt

Am cautat pe gsmarena modelele ce suporta 4G LTE 38 band :

rt

Si rezultatul a fost destul de dezamagitor. din toata baza de date a celor de la gsmarena, numai 82 de modele sunt compatibile cu frecventele 4G de le DIGI Mobil. Daca va aflati printre norocosi puteti verifica AICI.

9 COMENTARII

  1. Asta inseamna ca din 1 sept.cei care au telef.3G nu le mai pot folosii? Am avut experients asta anul trecut in iulie, m-am portat cu 2 abonamente si am mai facut unul si n-am mai putut sa folosesc 2 simuri ca n-aveam telefoane 3G.Acum sa-mi iau cu 4G?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.