Connect with us

Stiri despre telefoane

Au intrat in faliment, Quickmobile – Electro Distribution SRL

Published

on

Au intrat in faliment, Quickmobile – Electro Distribution SRL, o veste pe care sa fim sinceri, nu prea o asteptam. Un magazin ce era mereu la curent cu toate noutatile si nu de multe ori listau primii telefoanele noi lansate. Primul magazin Quickmobile a fost deschis in anul 2005, in orasul Baia Mare. In Bucuresti, primul magazin a fost deschis in anul 2011, locatia fiind Afi Palace Cotroceni.

Desigur, sunt multe povesti pe internet, multi au spus ca nu respecta garantiile, principala problema a acestui magazin. Personal, nu ma pot pronunta, nu am cumparat mai nimic de la ei. Insa, falimentul nu inseamna in mod direct si incetarea activitatii, insa un lucru este cert. Ceva nu este bine acolo. Ramane de vazut daca dupa acest anunt, potentialii clienti vor mai avea incredere in quickmobile.ro.

Anunțul privind falimentul Electro Distribution SRL (compania de distribuție a Quickmobile) a fost publicat pe supervizor.ro, acestia citeaza date din dosarul în care firma a cerut declararea falimentului. Solicitarea a fost inregistrata in data de 4 septembrie 2018. Instanța a dispus deschiderea procedurii simplificate de faliment și a numit un lichidator judiciar provizoriu.

Advertisement

Conform start-up.ro, “firma a fost înființată în 2004 și este deținută de soții Tudor și Angela Țiboc, proprietarii Quickmobile. La finalul anului trecut, Electro Distribution SRL avea datorii în valoare de peste 34 de milioane de lei și înregistrase pierderi de peste 810.000 de lei, după ce, în 2016 firma raportase un profit de mai mult de 3,6 milioane de lei.”

In 2016, compania avea in jur de 120 de angajati, numarul lor a ajuns la numai 77 anul trecut (2017). Si datoriile catre stat au crescut in 2017, 34 milioane de lei fata de 24 milioane in 2016. Conform profit.ro, Electro Distribution, cu sediul în Baia Mare, a avut anul trecut afaceri de 160,4 milioane lei și a intrat pe pierdere cu un minus de 810.779 lei, după ce din 2009 funcționase pe un profit care a depășit și 5 milioane lei.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Sergiu

    septembrie 11, 2018 at 00:55

    declarat faliment si au toate magazinele si stand-urile au fost preluate de kontact de cca 3 luni…
    aveau probleme cu garantiile pentru luau toata marfa din emirate… niciun samsung de la ei nu beneficia de garantie in romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des