Connect with us

Stiri despre telefoane

Netflix si Disney Plus nu vor arata reclame in profilul pentru copii

Published

on

Netflix si Disney Plus nu vor arata reclame in profilul pentru copii, dar asta nu inseamna ca acest tip de profil va avea si alt tip de continut, adica adultii nu vor putea “fenta” platformele de streaming pentru evita reclamele.

Noile abonamente cu tarife mai reduse sunt asteptate sa soseasca in prima partea a anului 2023 si acestea vor avea un pret mai prietenos. Dar in schimb, clientii vor fi nevoiti sa accepte reclame in timpul filmelor, asa cum in prezent vedem in YouTube.

disney plus copil

Aceste abonamente vor fi usor mai ieftine (in jur de 8 euro), dar spre deosebire de cele premium, nu vor suporta nici descarcarea continutului pe dispozitiv pentru vizionare ulterioara.

Advertisement

Agentiile de publicitate care isi difuzeaza reclamele prin Microsoft isi vor putea difuza anunturile pe Netflix. In primul trimestru al anului 2022, Netflix a pierdut 200.000 de abonați in comparație cu T4 2021.

netflix vs disney

Chiar daca Netflix are 222 de milioane de abonați, scaderea aceasta determina compania sa se gandeasca la modalitați noi de a atrage privitori. Una dintre solutii ar fi chiar reclamele in timpul filmului, dar un abonament mai ieftin.

Se pare deja ca la nivel global, Disney Plus (impreuna cu Hotstar, Hulu și ESPN+) a reusit recent sa treaca pe prima pozitie si sa devina cea mai populara platforma de streaming video online

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171