Acasă Stiri despre telefoane NO.1 D6, specificatii complete, avem si AnTuTu pe acest smartwatch cu Android!

NO.1 D6, specificatii complete, avem si AnTuTu pe acest smartwatch cu Android!

3

NO.1 D6, specificatii complete, avem si Antutu pe acest smartwatch cu Android! NO.1 D6 este complet diferit fata de tot ce am vazut pana acum in materie de ceasuri inteligente din China si asta prin simplul motiv ca el ruleaza direct sistemul de operare Android si nu un sistem special pentru aceste gadgeturi asa cum am intalnit pana acum.

Am testat destul de multe produse primite chiar de la compania No1, companie specializata in constructia de dispozitive de tip smartwatch, AICI aveti categoria completa cu articole despre ceasurile inteligente. NO.1 D6 este o aparitie noua, am primit specificatiile tehnice complete, insa pentru moment nu mi-a fost trimis in comunicatul oficial un pret si ma feresc sa fac speculatii. Oricum, ma astept sa coste mai mult fata de ce am testat eu pana acum de la ei.

Fiind un smartwatch cu Android, trebuie sa recunosc ca devine interesant si asta deoarece putem practic instala pe el orice si il putem folosi exact asa cum folosim si telefonul, asta cel putin teoretic. Ma astept si ca sistemul de operare sa fie putin customizat si adaptat ceasurilor inteligente, in mare parte din ceea ce vad eu in pozele de prezentare, totul arata destul de bine si interfata sistemului de operare nu a suferit schimbari.

La nivel de design, NO.1 D6 adopta un aspect putin diferit, nu mai este rotund iar la baza ecranului gasim cele 3 taste capacitive, identice cu cele regasite pe telefoanele cu Android, de altfel si acest model ruleaza direct versiunea Lollipop! Cei de la No1 au si rulat AnTuTu pe acest smartwatc si au obtinut peste 18.000 de puncte!

Iata si specificatiile tehnice:

System de operare Android 5.1 Lollipop

Procesor MediaTEK MTK6580 (Quad Core 1.3GHz)

Resolutie 320 x 320 pixeli

Memorie RAM 1GB, ROM 8GB plus suport pentru carduri de memorie

Conectivitate WiFi, Bluetooth, suport Google Play, Browser

Barometru, cautare vocala, alarma, widgeturi meteo, pot fi schimbate modurile de afisare a orei, etc. (specificatii preliminare) 

Acumulator cu o capacitate de 450mAh

Astept detalii si mai multe legate de acest ceas, poate il primesc si eu pentru un review deoarece pare a fi destul de ok. Am sa revin cu detalii legate de pret si de restul functiilor atunci cand le primesc. Stite-ul oficial al producatorului poate fi accesat AICI.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here