baterie

NOKIA 3.1 PLUS, pret mic, display mare si procesor MediaTEK

NOKIA 3.1 PLUS, pret mic, display mare si procesor MediaTEK

NOKIA 3.1 PLUS ar urma sa fie lansat oficial chiar maine, 11.10.2018, evenimentul se pare ca va avea loc in India. Probabil ca va fi disponibil peste tot in lume, telefoanele produse de catre cei de la HMD Global devin din ce in ce mai populare.

La ora actuala, exista pe piata versiunea 3.1, aceasta se vinde inclusiv la eMag. NOKIA 3.1 PLUS ar urma sa aiba destul de multe in comun cu versiunea standard. In primul rand, va folosi tot un procesor de la MediaTEK si apoi, ecranul nu va avea notch. Automat, ne gandim la faptul ca va fi un telefon accesibil.

El va intra direct pe nisa telefoanelor cu display de 6″ si preturi accesibile, concurenta directa pentru telefoanele produse de companii mai mici.

HMD Global este o companie cu sediul in Finlanda, a fost infiintata in data de 01.12.2016. Are drepturi exclusive asupra marcii Nokia pentru telefoane mobile printr-un acord de licența.

NOKIA 3.1 PLUS, pret mic, display mare si procesor MediaTEK

Telefonul arata fix cum il vedeti in poza de mai sus. Un display fara notch, design clasic de acum, display cu aspect 18:9, carcasa spate din aluminiu si doua parti din plastic pentru semnal (WiFi, GSM, Bluetooth, etc), senzor de amprente in mijloc si doua camere foto principale.

Din poza de mai sus, putem intelege ca NOKIA 3.1 PLUS va avea margini destul de subtiri ale ecranului, acest panou de 6″ cu o rezolutie HD+. Procesorul MediaTEK va avea 8 nuclee, nu ni se specifica in mod clar ce model va fi. MediaTEK are deja multe procesoare cu 8 nuclee, unele mai vechi si axate mai mult pe economie de energie, altele mai noi si mai performante.

Apare acolo scris si “Latest Android”, putin probabil sa fie vorba despre Android 9 Pie. Acumulatorul are o capacitate de 3500 mAh, camere principale de 13 si 5MP, senzorul frontal de 8MP si 3GB RAM plus 32GB stocare interna. NOKIA 3.1 PLUS nu ar avea de ce sa costa foarte mult, cred ca va avea un pret de maxim 150USD.